runa Perthro și Laguz
Categorie: Timp liber
  • Este o zi în care descoprim secrete, ni se dezvăluie multe lucruri pe care nu le-am văzut până acum, iar sensibilitatea, receptivitatea și intuiția ne sunt la cote înalte. 
  • Perthro este runa noilor profeții, a misterelor revelate și a magiei. 
  • Soluția la provocările zilei este Laguz, runa apei, a perspicacității și a forțelor invizibile. 
 
Runa Perthro reprezintă lucrurile ascunse, oculte, precum și capacitățile paranormale, fiind asociată magiei și misterelor. În același context, runa poate indica o descoperire sau o revelație privitoare la un adevăr sau manifestarea capacităților paranormale native într-o situație de criză. Runa mai poate prezice un câștig neașteptat sau o surpriză. În plan spiritual-afectiv, asociată runei Laguz, Perthro indică o relație stabilă, bazată mai ales pe atracție fizică.
 
Perthro ne avertizează asupra necesității unei autoanalize, ne asigură asupra capacității de a rezista la stres. Ne aflăm în pragul unui repaus necesar între două momente agitate din viață, ne confruntăm cu  amânări de scurtă durată, întârzieri, resentimente. Cu toate acestea, runa este semnul unei schimbări pozitive de destin, apar noi motive de bucurie. Vom avea parte de surprize plăcute, norocul ne însoțește, prietenii ne sunt alături, ne distrăm și ne simțim bine. Simbolul acestei rune este muzicianul.
 
În tradiția popoarelor scandinave, Perthro era considerată un fel de înțelepciune a tuturor epocilor mitologice. Runa ne mai spune că a sosit momentul pentru depășirea piedicilor care ne-au blocat până acum.  Avem puterea să ieșim din imobilitate și să ne adunăm.
 
Laguz este indicatorul unor abilități psihice certe, a existenței unei susțineri feminine sau o ghidare clară din partea puterilor superioare din lumea invizibilă. Deși putem trece de teste sau încercări, dacă știm care ne sunt prioritățile și impunem ordine în viața noastră, vom beneficia de succes. Laguz ne avertizează să nu cădem în extreme prin comportamentul nostru și să nu facem excese. Urmează un drum ascendent dacă reușim să nu ne lăsăm distrași. Și Perthro ne avertizează, o dată în plus, să ne limităm excesele și să ne punem rațiunea la treabă pentru că există pericolul să devenim dependenți de plăceri fizice. 
 

VEZI ȘI: RUNA MAGICĂ. Astăzi: OTHALA și TEIWAZ. Prosperitate, echilibru și voință

 
Laguz ne îndrumă să ne folosim cunoașterea intuitivă și să ne ascultăm vocea interioară. Există șansele unui eveniment cu semnificații subtile clare: un vis premonitor sau o întâlnire bizară. Să ne ferim de confuzi, iluzii și tentația de a face exact ceea ce nu trebuie. 
 

Sfatul runelor:

 
Este momentul să ne flosim inteligența și intuiția pentru a depăși piedicile zilei. Planurile pentru viitor nu sunt indicate, dar avem capacitatea de a clarifica multe probleme din trecut și să le depășim. Să eliminăm orice îndoială de sine și gânduri negative, mai ales în procesul de atocunoaștere. Beneficiem de darul introspecției, așa că este momentul să ne ascultăm fără teamă cele mai profunde dorințe și să profităm de abilitățile noastre pentru echilibrarea dezordinii mentale și emoționale.
 
  • Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro
  • instagram.com
  • twitter.com
  • Google Business
  • Youtube Actualitatea
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
 

Back To Top