runa 8 mai
Categorie: Timp liber

• Runele ne arată astăzi o zi în care ne activăm pasiunea și creativitatea, iar norocul ne va surâde pe măsură.
• Kenaz este runa focului masculin, a înțelepciunii și a vederii interioare.
• Runa Perthro vine să ne ajute cu noroc și coincidențe fericite, dar și conjuncturi ciudate.

Kenaz reprezenta, pentru popoarele nordice, simbolul torței, elementul foc și căldura inimii, care ne aduce înțelepciune, vedere interioară, soluție la o problemă, creativitate, inspirație, iluminare. În trecut, era folosită pentru a conferi puteri magice, vitalitate, ca „port-bonheur”, dar desemna și un semn al victoriei. Runa Kenaz este o deosebit de benefică, fiind un indicator al puterii, energiei și forței. Apariția ei într-un tiraj este de bun augur, întrucât, indiferent de obstacolele și problemele cărora trebuie să le facem față, runa indică o protecție divină și o perioadă de serenitate, ce constituie un răgaz binevenit. În general, runa anunță o serie de întâmplări benefice, atât de natură materială, cât și spirituală, care ne vor deschide noi orizonturi și oportunități. Astăzi, runa trimite la un nou început bun, o forță protectoare.

CITEȘTE ȘI: Amendă de 4.000 de euro pentru o firmă care a instalat camere audio-video în birourile angajaților

Runa Kenaz ne prevestește o schimbare providențială, stăruință în bine, voință, protecție din partea unui prieten influent, fie la slujbă, fie în încercările existențiale prin care trecem. Avem creativitate, lumină, energie, poftă de viață, o bună înțelegere a lumii și a universului care ne înconjoară și reușim să transmitem ideile noastre mai departe. Totodată, este o rună a prieteniei, care arată deseori un nou prieten din afara anturajului nostru de toate zilele. Din punct de vedere ezoteric, este runa care asigură legătura dintre patronii spirituali și ființa umană. Prezența acestei rune într-un tiraj cu semnificații benefice arată faptul că succesul nostru este asigurat. Ca talisman, Kenaz era folosită pentru creativitate în studiu, pentru tratarea anxietății și depresiilor.
Astăzi, ea este urmată de Perthro care reprezintă renașterea, misterul, magia, fertilitatea, sexualitatea, noile profeții. Pe de o parte, runa reprezintă lucrurile ascunse, oculte, precum și capacitățile paranormale, fiind asociată magiei și misterelor. În același context, Perthro poate indica o descoperire sau o revelație privitoare la un adevăr sau manifestarea capacităților paranormale native într-o situație de criză. În același timp, Perthro ne aduce norocul, jocurile de șanse, lucrurile ciudate, dar și coincidențele fericite. Runa mai poate prezice un câștig neașteptat sau o surpriză.
Runa ne arată, însă, și necesitatea unei autoanalize, capacitatea de a rezistă la stres, repausul necesar între două momente agitate din viață, posibile întârzieri sau amânări de scurtă durată, pentru a pregăti schimbări pozitive de destin și noi motive de bucurie. Simbolul acestei rune este muzicianul.
Ni se arată că înlăturarea piedicilor va necesita un mare consum nervos și fizic, dar avem puterea să ne adunăm și să depășim toate dificultățile care ne fac viața grea. În același timp, este nevoie să fim atenți la riscul dependenței de plăcerile fizice, așa că astăzi să ne limităm excesele și lăsăm rațiunea să primeze. De asemenea, Perthro ne spune să fim foarte atenți pentru a păstra relațiile cu cei din jurul nostru, pentru că există riscul de rupturi de anturaj. În ultima poziție, runa ne arată că este bine să ne așteptăm la unele schimbări importante care vor avea loc în curând în căminul nostru. Ca talisman, Perthro ne ajută la manifestarea abilităților psihice.

Sfatul runelor:
În afaceri, putem miza pe noroc, pentru că vom fi avertizați la timp de intuiția proprie sau de prieteni, în cazul apariției unui pericol iminent. Nu este momentul să ne agităm, ci mai mult să ne manifestăm creativitatea. Astăzi ar fi bine să amânăm deciziile importante și să ne orientăm spre comunicare blândă cu ceilalți, iar dacă avem timp, introspecția ne va ajuta să clarificăm diverse situații ceea ce ne ajută să atragem șanse interesante.

VEZI ȘI: O nouă alertă a autorităților, privind SMS-urile primite de români: “Nu dați curs unor astfel de solicitări”

Back To Top