astro
Categorie: Timp liber

• Energiile astrale ne indică o zi cu atmosferă veselă, dispoziție de petreceri, distracții și deschidere interioară.
• Ne face bine să ieșim din casă și să ne bucurăm de soare, să ne manifestăm entuziasmul și să ne bucurăm de întâlnirile cu prietenii.
• Astrele ne susțin printr-o conjunctură calmă, iar pentru a profita la maxim de bucuria zilei, să ne amintim de comunicarea plăcută, să evităm contrazicerile și excesele. Iată detaliile pentru fiecare zodie.


Berbec – Bunăvoința și umorul sunt soluțiile ideale pentru a depăși provocările zilei, nevoia de distracție cu cei dragi.
Taur – Întâlniri plăcute cu prietenii, atmosferă veselă, nevoia de relaxare și comunicare în familie.
Gemeni – Dialoguri plăcute cu prietenii apropiați, atmosferă astro care favorizează călătoriile scurte, plimbări de relaxare cu efecte benefice majore.
Rac – Emotivitate crescută, de evitat implicările profesionale și cheltuielile exagerate, nevoia de relaxare acasă.
Leu – Aspecte astrale cu entuziasm, deschidere emoțională, comunicare cu persoane mai în vârstă, șanse de soluții inedite pentru probleme mai vechi.

CITEȘTE ȘI: RUNA MAGICA. Astăzi: KENAZ și PERTHRO – Inspirație și noroc

Fecioară - Prudență în comunicare, nevoia de liniște și relaxare în singurătate, de evitat orice critică la adresa anturajului.
Balanță – Nevoia de introspecție, susținere astrală pentru reevaluarea imaginii publice, odihnă necesară pentru sănătatea psihică.
Scorpion – De evitat deciziile majore și implicarea profesională exagerată, nevoia de comunicare plăcută și odihnă acasă.
Săgetător – Șanse de călătorii sau deplasări în scop de relaxare, de evitat investițiile și speculațiile, conjuncturi astro cu risc de pierderi financiare.
Capricorn – De evitat relaționarea cu prea multe persoane, nevoia de singurătate și introspecție, odihnă psihică mai mare.
Vărsător – Un relaș astral care permite odihna și relaxarea alături de cei dragi, de evitat eforturile mari, zi bună pentru vindecare și eliberare de stres.
Pești – Atenție la reacțiile față de opiniile celorlalți, nevoia de clarificare și comunicare deschisă a ideilor, de evitat manipularea celor dragi, atenție la sănătate.

VEZI ȘI: România, în primele zece țări din lume în ceea ce privește expunerea la cutremur. Aproape 2.700 de clădiri sunt incluse în clasă de risc seismic

Back To Top