astro
Categorie: Timp liber

 • Cu Mercur abia intrat în retrogradare în zodia Gemenilor, ziua se anunță una cu schimbări multiple care ne solicită un consum nervos sporit.
• Jupiter aflat în Berbec ne dă tendința de încăpățânare, dar ne susține dacă avem inițiative și curaj.
• Astrele ne cer, astăzi, să avem grijă mai mare la sănătatea noastră psihică, să evităm nervii și izbucnirile necontrolate și să facem un efort de amabilitate și tandrețe. Iată detaliile pentru fiecare zodie.


Berbec – Capacitate mărită la detalii, talent organizatoric, simțul dreptății accentuat, eficiență la rezolvările de rutină, șanse crescute de câștiguri financiare, nevoia de a evita alegerile impulsive.
Taur – Diplomație, tact, credibilitate socială sporită, înclinații artistice, astrele arată o zi bună sentimental.
Gemeni – Eficiență în activitățile casnice, responsabilități domestice, astrele favorizează deciziile pe termen lung privind casa.
Rac – Comunicare, examene, reorganizări suținute, clarificări profesionale, atenție mărită la detalii în documentele care trebuie semnate astăzi.
Leu – Astrele ajută în domeniile profesional și financiar, contracte și negocieri benefice, momentul de a străluci în societate.
Fecioară – Simț practic accentuat, rigurozitate la detalii, este avantajată semnarea de contracte și acte oficiale, o zi bună pentru organizare și planificări.
Balanță – Tendința de retragere din societate, nevoia de odihnă și energizare, de evitat excesele de orice fel.
Scorpion – Relații sociale susținute de astre, atmosferă plăcută cu anturajul, sprijin din partea celor apropiați, nevoia de încredere mai mare în sine.

CITEȘTE ȘI: RUNA MAGICA. Astăzi: EIHWAZ și HALGALAZ – Schimbări de drum

Săgetător – Ambiții profesionale, schimbări în afaceri, beneficii financiare imediate, idei inedite.
Capricorn – Astrele măresc dorința de călătorii, preocupări intelectuale, nevoia de sfaturi de la persoane mai în vârstă.
Vărsător – Tendința de introspecție și de a analiză a detaliilor în orice domeniu, clarificări psihologice, o zi bună pentru administrare mai eficientă a bunurilor și a banilor.
Pești – Interes crescut pentru relații sociale, parteneriate, prietenii, colaborări pe termen lung, conjuncturi astro potrivite pentru semnarea de contracte benefice.

VEZI ȘI: Examenul de Bacalaureat începe astăzi! Olimpicii susțin, la Ploiești, probele din sesiunea specială

  • Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro
  • instagram.com
  • twitter.com
  • Google Business
  • Youtube Actualitatea
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Back To Top