runa 12 mai
Categorie: Timp liber

 • Runele arată o zi cu multă productivitate, în care ne regăsim echilibrul interior prin concentrare pe proiectele deja începute, avem claritate în gândire și atitudine blândă.
• Ingwaz este runa creativității, a stabilității, care ne ajută să fim realiști și să materializăm ușor proiectele.
• Runa Berkana ne aduce soluțiile pentru ziua de azi: tandrețe, toleranță și prosperitate.

Simbol al pietrei de hotar, Ingwaz anunță finalizarea unui capitol existențial și pragul unui nou start. A venit clipa când putem să ne ducem la capăt proiectele începute mai demult. Ingwaz ne arată că eforturile necesită realism și răbdare, că este nevoie să ne clarificăm lumea interioară și să ne concentrăm pe acțiunile deja începute. Astăzi, vom depăși ușor conflictele și certurile, vom fi precauți și înclinați spre armonie. Ca talisman, Ingwaz crește sănătatea generală, aduce echilibru, ne reconectează corpul, mintea și spiritul la realitate.

VEZI ȘI: VERNISAJ: „Universuri paralele” la Muzeul de Artă Prahova

Runa Berkana confirmă, astări, valențele lui Ingwaz. Ea semnifică fertilitate, sănătate, noi începuturi, creștere, naștere, plinătate, claritate. Berkana exprimă realizarea unui rezultat concret, mai ales în viața familială sau sentimentală, atins în mod lent și constant, fără intervenții bruște. Runa ne îndeamnă la blândețe, tandrețe și toleranță mai ales când se urmărește demararea unui proiect nou (copil, proiect, afacere, idei, creație, o nouă prietenie, o nouă dragoste, o căsătorie etc.). Rezultatele fericite vor veni mult mai ușor dacă scopurile sunt corecte, benefice tuturor și nu egoiste. Berkana simbolizează femeia, deci fertilitate și frumusețe, incluzând feminitatea în toate ipostazele ei: fecioara, fiica, mama, sora, bunica. De asemenea, este o rună aducătoare de prosperitate. Berkana este utilă în secial în vindecările infecțiilor și realizarea nașterii.
Sfatul runelor:
Runele ne sfătuiesc, astăzi, să renunțăm la încăpățânare și să nu ne închidem în lumea interioară, pentru că riscăm să ne blocăm în tristețe, singurătate și anxietate. De asemenea, runele ne avertizează asupra tendinței de nerăbdare, pentru că omiterea unor etape sau a detaliilor și forțarea demersului firesc al evoluției lucrurilor duc la eșec. Astăzi, mai mult decât oricând, trebuie să ne păstrăm limpezimea și individualitatea, dar să dăm dovadă de înțelegere și bunătate față de ceilalți.

CITEȘTE ȘI: Eurovision 2022: Estul contraatacă și câștigă

  • Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro
  • instagram.com
  • twitter.com
  • Google Business
  • Youtube Actualitatea
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

 

Back To Top