horoscop
Categorie: Timp liber

 • Astrele ne pregătesc, astăzi, lecția echilibrului interior. Deși ziua are o încărcătură de neliniște și rebeliune, suntem provocați să ne concentrăm și să depășim conflictele în favoarea unei relaționări armonioase cu persoanele din jurul nostru.
• Planetele se află în poziții armonioase, care ne dau tendința de a ne conecta cu ceilalți la un nivel intelectual crescut.
• Este important să ne stăpânim impulsurile și judecățile aspre. Iată detalii pentru fiecare zodie.


Berbec – Risc de tensiuni cu anturajul din cauza mentalităților diferite, de evitat discuțiile ample și critica, nevoia de armonie interioară prin detașare și încredere în fluxul normal al evenimentelor.
Taur – Astrele susțin multe rezolvări profesionale și domestice, apar oportunități financiare, atenție sporită la sănătate, de evitat investigațiile medicale pentru că există risc de erori.
Gemeni – Risc de conflicte cu cei apropiați, mare atenție la comunicare, vulnerabilitate emoțională, nevoia de detașare și odihnă psihică.
Rac – Conjuncturi astro cu priorități gospodărești, idei frumoase acasă, armonie cu familia, de evitat critica și contrazicerile de orice fel.

VEZI ȘI: RUNA MAGICA. Astăzi: INGWAZ și BERKANA – Stabilitate și blândețe

Leu – Responsabilitate și concentrare mari la muncă, rezolvări eficiente, sfaturi cu idei noi de la cei apropiați, nevoia de diplomație.
Fecioară - Energiile astrale arată risc de cheltuieli impulsive, dar și pericole asupra surselor de venit, atenție mărită și deschidere la sfaturile din jur care ar putea aduce oportunități financiare suplimentare.
Balanță – Reevaluări ale planurilor pe termen lung, idei inspirate, abilitatea de a împăca persoane aflate în conflict, de evitat criticile.
Scorpion – Vibrații astrale care duc la emoții fluctuante, nevoia de odihnă și detașare de agitație, schimbare de mentalități, rezolvări financiare pe termen lung.
Săgetător – Proiecte frumoase cu prietenii, sprijin din partea anturajului, de evitat contrazicerie mai ales în demersurile profesionale.
Capricorn – Preocupări profesionale susținute astral, responsabilități crescute, prudență la propuneri noi, de evitat suprasolicitarea mentală.
Vărsător – Tendința spre dialoguri elevate, aflare de informații prețioase profesionale și personale, sprijinul familiei, planuri de călătorii favorizate.
Pești – Atenție la cheltuielile excesive sau din impuls pentru că astrele predispun la risipă, nevoia de susținere morală a familiei, rezolvări domestice cu success.

 CITEȘTE ȘI: NOAPTEA MUZEELOR. Artă plastică și muzică la Ploiești

  • Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro
  • instagram.com
  • twitter.com
  • Google Business
  • Youtube Actualitatea
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Back To Top