horoscop
Categorie: Timp liber

 • Astrele ne arată o zi în care energiile emoționale sunt fluctuante, motiv pentru care este nevoie să ne stăpânim egoismul și orgoliile, să ne manifestăm creativitatea și să încercăm să fim mai prietenoși.
• Planetele se pregătesc de eclipsa de lună de mâine dimineață, simbolizând momentul ideal pentru realism, nevoia de pragmatism, dar favorizează, în același timp și deciziile bazate pe intuiție.
• Imaginația și creativitatea sunt susținute, iar cei din jur ne vor ajuta să conștientizăm aspecte personale pe care nu le-am sesizat până acum. Iată detalii pentru fiecare zodie.

Berbec – Răbdarea și susținerea inițiativelor celor din jur creează, astăzi, oportunități fantastice în relații și rezolvarea unor probleme mai vechi, aprecierea ideilor personale din partea anturajului, relaxare interioară.
Taur – Atenție la sănătate, de evitat orice exces alimentar și agitație psihică, astrele arată nevoia de bunăvoință și odihnă prin detașarea de orice factor de perturbator.
Gemeni – Provocare la activități distractive, solicitări din partea persoanelor dragi sau din familie, de evitat cheltuielile impulsive și situațiile neclare cu cei din jur.
Rac – Condiții astro numai bune pentru dezvoltarea unor relații armonioase cu anturajul apropiat, planuri domestice favorizate, nevoia de odihnă.
Leu – Rezolvări personale și profesionale, conjuncturi astro cu provocări emoționale, sensibilitate mărită la subiecte umaniste.
Fecioară – Chibzuință financiară mărită, susținere din partea familiei la nevoile materiale, rezolvări domestice cu relaxare alături de cei dragi.
Balanță – Nevoia de spiritualitate, astrele arată riscuri în sănătate din cauza solicitărilor excesive, liniștirea interioară poate aduce conștientizări majore.

CITEȘTE ȘI: RUNA MAGICA. Astăzi: INGWAZ și ANSUZ – Creativitate și umanism

Scorpion – Creativitate și idei inovative personale și profesionale, solicitări din partea familiei, nevoia de armonie în comunicare și relaționarea cu cei din jur, detașare de orgolii.
Săgetător – Nevoia de selectare a anturajului, de evitat persoanele a căror sinceritate este îndoielnică, aspect astro cu risc de înșelăciune și conflicte, sfaturi profesionale pentru rezolvări de probleme mai vechi.
Capricorn – Atenție sporită la nevoile personale din partea familiei, susținerea celor apropiați, nevoia de armonie și odihnă alături de cei dragi.
Vărsător – Planuri pentru vacanțe departe de casă, o zi cu susținere astrală pentru documentare, evenimente și idei plăcute din partea anturajului apropiat.
Pești – Echilibrare a relațiilor cu cei apropiați, dezbateri cu idei fructuoase și inedite, de evitat discuțiile despre bani și criticile despre aspectele financiare la adresa familiei.

VEZI ȘI: Netflix ar putea oferi transmisiuni live, într-un format inedit axat pe implicarea utilizatorilor

  • Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro
  • instagram.com
  • twitter.com
  • Google Business
  • Youtube Actualitatea
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • TikTok Actualitatea Prahoveană

Back To Top