Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 16 mai
Categorie: Timp liber

• Runele arată, astăzi, tendința de a ne îndrepta către spiritualitate și scopuri nobile, dar beneficiem și de vitalitatea necesară pentru a face față provocărilor zilei.
• Eihwaz este runa care ne aduce schimbare de sens, inițiere, transformare, eliberare.
• Runa Uruz ne aduce energia, pasiunea, vitalitatea, instinctul, sexualitatea, fertilitate, dar și subconștientul, iraționalitatea, experiențele profunde.


Simbolul runei Eihwaz este copacul vieții, care își păstrează rădăcina în pământ și crengile în înaltul cerului. Eihwaz prevestește o creștere spirituală și intelectuală. Pentru a învăța lucruri noi, este nevoie să neîndepărtăm de rutină și încercăm mai multe lucruri. Ne vom simți eliberați și vom deveni mai flexibili în relațiile cu cei din jurul nostru. Runa Eihwaz trimite la Yggdrasill, care, în mitologia nordică, este Arborele Cosmic ce susține întregul univers cu cele nouă lumi ale sale. Ea ne indică o protecție divină pentru atingerea scopurilor noastre, ceea ce face ca și obstacolele sau întârzierile să poată fi exploatate în avantajul nostru. Runa reprezenta efectul combinat al acțiunii unor forțe cosmice opuse. Într-un tiraj în care apare alături de rune cu semnificații preponderent pozitive, Eihwaz indică o mutație în bine și rezolvarea unor probleme neglijate prea mult timp.
Eihwaz ne mai arată, astăzi, o forță cosmică transformatoare a timpului, o necesitate înțeleasă, răbdare, sinteza contrariilor, dar și impulsul care determină o acțiune sau o dorință. Suntem anunțați că ne așteaptă traversarea unor momente dificile și necesitatea unei evaluări juste a dificultăților. Astăzi, graba nejustificată în finalizarea unei acțiuni poate conduce la un eșec total. Ca talisman, Eihwaz este utilă în profunde schimbări și pentru a ușura o transformare de viață. Asociată runei Uruz, Eihwaz arată că riscul unor afecțiuni fizice este ameliorat, iar o suferință fizică este vindecată.
Runa Uruz este runa Domnului, a mâinii sfinte a preoților șamani și are două fețe: pe de o parte reprezintă conștiința existenței morții ceea ce deosebește pe om de animale, subconștientul, iraționalitatea, experiențele șamanice, mintea primordială asociată cu Odin zeitatea, dar și energia, pasiunea, vitalitatea, instinctul, sexualitatea, fertilitate.
Runa Uruz este runa voinței pure, curajului și inițiativei. În esența sa, runa este un semnificator al puterii conducătoare, al virilității. La popoarele nordice, Uruz este ideograma pentru energia de nestăvilit a bourului sălbatic, care reprezenta forța cosmică generatoare a Universului. Aurochs era o specie de bou sălbatic similar taurului cu coarne lungi care se găsea odată în toată Europa, dar care a dispărut prin secolul al XVII-lea. Acești boi erau sacrificați când un băiat ajungea la maturitate, în ritualuri. Energia acestei rune este puternică, brută, specific masculină, este elementul focului primar.

CITEȘTE ȘI: Hipodromul Ploieşti: Armăsarul Ariham, câştigător al Premiului „Alexandru Marghiloman”

Într-un tiraj, apariția runei arată că dispunem de o sănătate și o rezistență deosebite sau că, după o boală, urmează o însănătoșire rapidă. O altă conotație tradițională pe care o avea runa era și aceea de îmbogățire prin folosirea înțeleaptă a resurselor proprii, survenită în urma unei schimbări firești în viață, care înlătură vechiul și face loc noului. În acest context, Uruz arată și ieșirea din sărăcie, ca urmare a voinței de mai bine a consultantului.
Uruz este forță neîmblânzită asociată cu libertatea, iar semnificația spirituală este aceea a unei forțe creatoare care umple întreg universul. Runa arată fermitate, evoluție și schimbări benefice în carieră, creșterea veniturilor prin utilizarea înțeleaptă a resurselor proprii și dozarea adecvată a eforturilor, însănătoșire rapidă, ridicarea condiției sociale.
Runa indică o forță protectoare, încă nemanifestată, dar care ne va modela viitorul în avantajul nostru. Într-un tiraj cu semnificații predominant negative, Uruz în poziție dreaptă sugerează renunțarea la oportunitatea care apare, deoarece este, în realitate, o pacoste, pe termen lung. În ultima poziție, Uruz ne arată că avem șansa de a reîncepe totul fără riscuri și chiar să obținem rezultate mai bune. Suntem sănătoși, plini de vitalitate și avem toate mijloacele de a ne lupta pentru crezul nostru. Intențiile noastre nobile nu s-au concretizat, deocamdată, dar, dacă ne canalizăm energia și ne organizăm, vom primi din partea divinității forța necesară pentru a le materializa.
Sfatul runelor:
Astăzi, runele ne avertizează cu avem nevoie de răbdare, pentru că ne mai așteaptă o importantă amânare, determinată de dificultăți insurmontabile în prezent! Un răgaz de meditație ajută mult. Putem ajunge la o îmbunătățire remarcabilă a condițiilor noastre de viață, dacă dăm dovadă de voință și hărnicie, mai ales în realizarea unor scopuri nobile.

VEZI ȘI: Ministerul Sănătății s-a răzgândit și nu mai distribuie pastilele cu iod

 

Back To Top