Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 19 mai
Categorie: Timp liber

 • Runele ne arată o zi plină de forță, în care suntem gata de acțiune, justiție, disciplină și responsabiltate.
• Tyr (Teiwaz) este runa războinicilor, care ne arată hotărârea, fermitatea și curajul, dar ne și obligă la reguli respectate strict, cu posibilitatea dezvălurii unui mare mister.
• Perthro este runa șansei, a norocului chior, a coincidențelor fericite, dar și a lucrurilor ciudate, care, în pofida întârzierilor, ne vor oferi noi viziuni asupra provocărilor.


Obligații, disciplină, responsabilitate, autosacrificiu, conflict, forță, calea războinicilor, iată ce ne arată, astăzi, runa Tyr. Ni se arată că dispunem de toate calitățile asociate cu divinitatea: forță, eroism, obligații și responsabilitate, dar și un adânc mister. Simbol al luptei și fermității necesare pentru a cuceri, runa Tyr reprezintă victoria într-o cauză dreaptă: pentru bine, împotriva răului, dar vine și cu un potențial de conflict. Simbolizează dezvăluirea celor mai ascunse secrete din viața noastră sau a cuiva apropiat. Este momentul detașării de greutăți și al eliberării spiritului. Runa indică momentul potrivit pentru a ne folosi de simțul practic atunci când facem planuri de viitor. Atenie, însă, nu este cazul să ne lăsăm duși de gânduri sau să visăm cu ochii deschiși, pierzându-ne în mărunțișuri. Să ne detașăm de agitație și să privim lucrurile din jurul nostrum obiectiv, pentru a nu pierde sensurile cu adevărat importante. Runa Tyr reprezintă succes în orice inițiativă. Poate indica și faptul că suntem pe cale de a aborda o „cauză” pentru scopuri nobile, desfășurată la vedere cu mijloace oneste și însoțită de multă pasiune. În cazul în care suntem deja angajați pe această cale, suntem anunțați că evenimentele se precipită și a venit momentul să acționăm, greutățile vor fi învinse prin puterea voinței și unitatea gândirii, iar reușita va fi de durată sau chiar permanentă. Ca talisman, Tyr ne oferă protecție, victorie, forță, voință, dar ne ajută și în vindecări.
Perthro este o rună feminină, echivalentul renașterii, al misterului și al noilor profeții. Runa Perthro reprezintă lucrurile ascunse, oculte, precum și capacitățile paranormale, fiind asociată magiei și misterelor. În același context, runa poate indica o descoperire sau o revelație privitoare la un adevăr sau manifestarea capacităților paranormale native într-o situație de criză. Runa mai poate prezice un câștig neașteptat sau o surpriză, norocul chior și jocurile de șansă, coincidențele fericite și lucrurile ciudate. În plan spiritual-afectiv, asociată runelor legate de căsătorie sau fertilitate, cum ar fi Tyr, Perthro indică o relație stabilă, bazată mai ales pe atracție fizică. 

CITEȘTE ȘI: PROIECȚIE ANIVERSARĂ: 15 ani de la premiera filmului „Negustorul de amintiri”, de Cătălin Apostol

Perthro vine, astăzi, cu prudența și ne spune să nu ne aruncăm cu capul înainte în diverse situații iluzorii. Ca soluție, Perthro ne indică amânări care ne dau posibilitatea autoanalizei, capacitatea de a rezista la stres, care ne va duce pe calea unor schimbări pozitive de destin, a unor noi motive de bucurie și a unor surprize plăcute. Norocul ne însoțește, prietenii ne sunt alături, ne distrăm și ne simțim bine. Simbolul acestei rune este muzicianul.
În poziție dreaptă, în tradiția popoarelor scandinave, Perthro reprezenta un ghețar sau un râu înghețat care izvorăște din Niflheimr, fiind considerată un fel de înțelepciune a tuturor epocilor mitologice.
Apariția runei într-un tiraj ne avertizează asupra comportamentului nostru care ar putea duce la răcirea unor relații. Semnificația în ultima poziție: este bine să ne așteptăm la unele schimbări importante care vor avea loc în curând în căminul nostru. Ca talisman, runa Perthro ne ajută în depășirea cu ușurință a provocărilor de sănătate, dar și la activarea abilităților psihice.
Sfatul runelor:
Suntem puși în gardă împotriva entuziasmului excesiv. Să fim atenți, să nu ne aventurăm în acțiuni impulsive și să nu sărim peste etape. Astăzi, runele ne arată că nerăbdarea este un prost sfătuitor. Ni se cere detașare, reevaluarea scopurilor cu deosebită seriozitate și perseverență în efortul personal, dar și respectul față de cei din jurul nostru. Dacă nu reușim să terminăm ceea ce avem de făcut astăzi, înseamnă că este cazul să amânăm finalizarea unor proiecte pentru momente favorabile, fără să abandonăm țelurile propuse. Există șanse mari să descoperim informații ascunse până acum, care ne-ar ajuta mult în rezolvările viitoare.

CITEȘTE ȘI: Firmele de curierat, obligate să raporteze la ANAF informații privind expedierile cu plata ramburs

Back To Top