Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 27 mai
Categorie: Timp liber


• Runele ne arată o zi în care sentimentul umanității, prietenia, relațiile sociale ne sunt benefice și vin cu mare șansă, noroc chior, dar și cu situații ciudate sau mistere.
• Mannaz este runa omenirii și a umanității, care ne indică importanța generozității, a gândirii sociale și a colaborării.
• Runa Perthro ne atrage atenția, astăzi, asupra șanselor mari, coincidențelor fericite, dar și asupra lucrurilor ciudate, asupra cărora nu avem mare claritate.

Simbol al omenirii în general și al omului în special, runa Mannaz exprimă generozitatea, prietenia, altruismul, solidaritatea umană, deschiderea către lume și interdependența cu societatea, totul depinzând însă de ceea ce dorim să obținem. Mannaz este runa ce reprezintă omul cu toate valențele sale. Ființa umană poate trece cu ușurință de la momente de glorie la cele de violență și înjosire. Destinul nostru urmează urcușuri și coborâșuri, dar dacă rămânem sinceri și corecți, vom atinge înțelepciunea care ne salvează de momente neplăcute. Astăzi, runa Mannaz anunță sprijin direct, sincer și dezinteresat, ce poate să apară sub diverse forme: sfat onest, cooperare, colaborare, susținere morală sau financiară, etc.
Mannaz ne sfătuiește să ne păstrăm modestia, să fim receptivi la nevoile celorlalți, și să îi ajutăm atunci când ne cer ajutorul. Ființa umană este frumoasă atât prin defectele cât și calitățile ei și trebuie văzută ca un tot întreg. Ca talisman, Mannaz stabilește relații sociale benefice și ne ajută în comunitate.

CITEȘTE ȘI: Psihoterapeut Maria Diana Drăghici: Copiii au nevoie de limite sau de libertate?

Runa Perthro ne temperează avântul și impulsivitatea și ne anunță norocul, jocurile de șansă, coincidențele fericite, dar și lucurile ciudate. Runa este simbolul misterului, al magiei, reprezintă lucrurile ascunse, oculte, precum și capacitățile paranormale. În același context, runa Perthro ne poate indica o descoperire sau o revelație privitoare la un adevăr sau manifestarea capacităților paranormale native într-o situație de criză. Runa mai poate prezice un câștig neașteptat sau o surpriză.
Totuși, ea ne avertizează asupra blocajelor, ne arată necesitatea unei autoanalize, capacitatea de a rezista la stres. Perthro ne spune că este necesar un repaus între două momente agitate din viață, iar pentru a ne trage sufletul apar amânări de scurtă durată, întârzieri, dar există și risc de resentimente. Perthro ne arată, astăzi, mai mult decât oricând, nevoia de diplomație și mare grijă la relațiile cu cei din jur, indicate de Mannaz, prietenii care ar putea avea de suferit din cauza comportamentului nostrum sau a criticii excesive. Astăzi este nevoie să ne concentrăm mai mult, iar rezolvările vin cu un mare consum nervos și fizic. De asemenea, runa ne spune că ne paște pericolul dependențelor fizice și este o zi în care să ne limităm excesele, să fim raționali.
În ultima poziție, runa Perthro ne anunță schimbări importante care vor avea loc în curând în căminul nostrum. Ca talisman, Perthro ne ajută la dezvăluirea lucrurilor ascunse și a abilităților psihice.
Sfatul runelor:
Suntem puși în gardă împotriva slăbiciunilor și defectelor noastre. Runele de astăzi ne indică faptul că a venit momentul să ne vedem obiectiv, să identificăm defectele sau problemele interioare care ne trag în jos, să le înțelegem și să le vindecăm. Avem nevoie de un act de voință pentru a înainta pe drumul ales, dar exprimarea calităților precum toleranța, altruismul, generozitatea ne dau motivația necesară pentru reușite. Astăzi nu îi criticăm pe cei din jur și nu ne aruncăm cu capul înainte, ci așteptăm momentul favorabil pentru a vorbi și a acționa.

CITEȘTE ȘI: ADMITERE 2022. Absolvenții de gimnaziu încep calculele. Medii peste 9, la patru specializări din județ

 

Back To Top