Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

horoscop
Categorie: Timp liber

 • Astrele ne oferă o zi cu mult vitalitate pentru rezolvările care ne aduc mari satisfacții sufletești, dar găsim și cele mai potrivite momente pentru a ne relaxa și a ne încărca bateriile.
• Avem tendința de comunicare, senzualitate, pasiune, posesivitate, ne simțim bine „în cuibul nostru”.
• Astrele ne indică și o înclinație spre originalitate și comunicare clară, însă există riscul de a face excese în ceea ce privește plăcerile corpului, care pun în pericol dietele și tratamentele. Iată detaliile pentru fiecare zodie.


Berbec – Cheltuieli consistente, șanse de bani și favoruri din partea celor din jur, astrele avertizează asupra riscurilor în caz de împrumuturi sau planuri financiare impulsive.
Taur – Nevoia de petrecere a timpului alături de ceui dragi, în liniște, astrele arată stări de spirit fluctuante, de evitat stresul și contrazicerile ci persane agitate din jur.
Gemeni – Nevoia de încărcare a bateriilor, încredere mai mare în sine, astrele favorizează vindecarea interioară, putere mare de regenerare prin somn și liniștire.
Rac – Demersuri plăcute în societate, astrele avertizează asupra încredereii prea mari în planuri făcute de alții, de evitat divulgarea ideilor și intențiilor personale, risc de trădare.

CITEȘTE ȘI: RUNA MAGICA. Astăzi: URUZ și SOWILO - Sănătate și prosperitate

Leu – Relaționare susținută de astre, întâlniri oficiale avantajoase, atenție mare la comunicare pentru că există riscul de gafe.
Fecioară – Nevoia de socializare elevată, întâlniri culturale, astrele favorizează rafinarea ideilor, schimbări în filozofia de viață și mentalitate.
Balanță – Susținere financiară prin conjuncturile astrelor, prudență la cheltuieli, de evitat generozitatea excesivă față de cei din jur.
Scorpion – Relații parteneriale interesante și entuziasmante, dezvăluri în parteneriate, nevoia de analizare a informațiilor din ultima perioadă.
Săgetător – Atenție la sănătate și excese de orice fel, astrele indică riscuri de epuizare, nevoia de odihnă și relaxare, încredere mai mare în sine.
Capricorn – Risc de conflicte cu cei apropiați din cauza criticilor excesive, astrele recomandă diplomația și comunicarea pozitivă, prudență mare la vorbe auncate la nervi.
Vărsător – Cheltuieli pentru gospodărie, astrele dau tendința de încăpățânare, nevoia de flexibilitate la ideile sau propunerile celor din jur și eleganță în atitudine.
Pești - Relaționare cu prietenii, astrele cer prudență în critici sau propuneri de idei noi, nevoia de deplasări scurte, studii și activități culturale.

 VEZI ȘI: Alertă meteo de ploi și vijelii, în aproape toată țara. Cod portocaliu în 13 județe

Back To Top