Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 29 mai
Categorie: Timp liber

 • Runele ne anunță o zi cu creștere, plinătate, idei interesante și pasionale, dar și finalizarea cu succes a unor proiecte aflate în realizare.
• Berkana este runa fertilității, care aduce claritate situațiilor din jurul nostru, dar și pasiune în tot ceea ce facem.
• Runa Ingwaz ne aduce cu picioarele pe pământ și ne ajută să fim echilibrați și realiști.


Simbol al conceperii și prosperității, Berkana exprimă posibilitatea unui rezultat concret, mai ales în viața familială sau sentimentală, atins în mod lent și constant, fără intervenții bruște. În poziție dreaptă, ne îndeamnă la blândețe, tandrețe și toleranță mai ales când se urmărește demararea unui proiect nou (copil, proiect, afacere, idei, creație, o nouă prietenie, o nouă dragoste, o căsătorie etc.) sau o finalizare fericită privind o anumită problemă. Ideea concepută pentru situația respectivă va fi implementată în direcție corectă și benefică.
Berkana prevestește nașterea unei relații pline de flăcări și pasiune. Runa are toate valențele feminității în toate ipostazele ei: fecioara, fiica, mama, sora, bunica. De asemenea, este o rună aducătoare de prosperitate, fertilitate și frumusețe. Totuși, runa ne avertizează asupra unor posibile întârzieri ale planurilor noastre pentru că totul se află la început. Avem nevoie de răbdare și înțelegere și rezultatul va fi în curând vizibil. Berkana ne ajută în vindecări, în special ale unor probleme cauzate de infecții.

CITEȘTE ȘI: Destinul unui scriitor. Vintilă Corbul, de la „Căderea Constantinopolelui” la „Nea Mărin Miliardar”
Astăzi, este urmată de runa Ingwaz, a creativității și a pământului, care ne aduce productivitate, stabilitate, echilibru, legătură cu glia.
Simbol al pietrei de hotar, Ingwaz anunță sfârșitul unui segment și începerea altuia, finalizarea unui capitol existențial și pragul unui nou start, sfârșitul unei faze mai vechi din viață și apariția unei situații cu totul inedite. Ingwaz ne favorizează, astăzi, introspecția și clarificarea planurilor de viitor, ne ajută să finalizăm proiecte începute și neterminate până acum, să depășim cu diplomație conflictele și certurile și ne dă prudență. Dacă Berkana este runa care ajută la concepție și naștere, Ingwaz este confirmarea unui eveniment „piatră de hotar” în viața noastră: un parteneriat, căsătorie, nașterea unui copil, o nouă locuință sau un nou loc de muncă, o nouă afacere.
Sfatul runelor:
Suntem puși în gardă împotriva anxietății. Astăzi, runele ne sfătuiesc să nu încercăm să grăbim evenimentele, să nu sărim peste detalii sau etape și să nu disperăm dacă apar întârzieri, pentru că există întotdeauna o cale de rezolvare. Trebuie să înțelegem că răbdarea este o forță care duce în mod sigur la succes. Este o zi în care să ne păstrăm, mai mult decât oricând, limpezimea și individualitatea. Avem grijă la persoanele care vor să ne înșele. De asemenea, să evităm în a ne închide în lumea nostră interioară, pentru că riscăm să pierdem contactul cu realitatea ori să devenim triști și însingurați. Forțarea demersului firesc al evoluției lucrurilor duce, astăzi, la un eșec garantat, la fel și încăpățânarea.

VEZI ȘI: Poliția Locală a ridicat o mașină de filaj de la Antidrog în timpul unui flagrant

 

Back To Top