Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 1 iunie
Categorie: Timp liber

 • Runele ne asigură, astăzi, de rezolvări ale unor probleme neglijate de multă vreme, cu sprijinul necondiționat al unor persoane din jurul nostru.
• Naudhiz ne anunță că întârzierile apărute sunt de natură să ne ajute prin timpul suplimentar oferit pentru echilibrarea dorințelor cu posibilitările reale.
• Runa Mannaz ne arată că avem sprijinul prietenilor și al familiei și vom reuși dacă prioritățile noastre se dovedesc a fi spre binele tuturor.


Naudhiz este runa care ne indică nevoia de umplere, fiind simbolizată în tradiția veche, de un vas gol. În tradițiile ezoterice scandinave, Naudhiz corespunde arborelui lumii Yggdrasill, care este Axis mundi în mitologia nordică și care face legătura între lumea sensibilă și cea spirituală, fiind asociată, din acest motiv, cu „lumea de dincolo” și cu misterele vieții și ale morții. Runa era folosită în magie pentru dobândirea înțelepciunii și pentru inițierea în misterele vieții și ale morții.
Astăzi, runa ne arată nevoia de responsabilitate, riscul de frustrări și obstacole, însă este necesar să privim amânările ca pe o șansă în plus la reechlibrare și gândire, acel timp bun pentru „a măsura de două ori înainte de a tăia o dată”. Depășirea unui moment de criză se face cu mare răbdare, la fel toate constrângerile și limitările impuse din afară. Chiar dacă runa anunță o zi destul de agitată și stresantă, echilibrarea vine din interior și ne aduce profunzime.

CITEȘTE ȘI: VERNISAJ. Expoziția itinerantă „Petri & friends” pornește din Ploiești

Avem capacitatea de a prevedea obstacolele, de a fi perseverenți și de a depăși cu succes amânările temporare. Ne mobilizăm bine, în ciuda opțiunilor limitate și a situațiilor incomode și ne folosim cu eficiență imaginația, credința și intuiția, pentru a reveni la o viață armonioasă. Toate conflictele și certurile pe care le vom avea se vor încheia cu o perioadă de liniște și pace.
Naudhiz este runa care ne arată că scopul fixat este pe măsura capacităților proprii și că, în atingerea lui, vom beneficia de ajutorul Providenței, putând transforma amânările în avantaje.
Astăzi, runa este însoțită de runa Mannaz, ceea ce indică rezolvarea unei probleme neglijate multă vreme. Rună a omenirii și a umanității în general, Mannaz ne arată soluția la problemele zilei: comunitatea, gândirea socială și relațiile cu cei din jurul nostru. Generozitatea, prietenia, altruismul, solidaritatea umană, deschiderea către lume și interdependența cu societatea, acestea sunt atributele zilei care ne îndeamnă să ne desprindem de orgolii și egoism și să privim provocările în ansamblu. Ființa umană poate trece cu ușurință de la momente de glorie la cele de violență și înjosire. Destinul nostru urmează urcușuri și coborâșuri, dar dacă rămânem sinceri și corecți, vom atinge înțelepciunea care ne salvează de momente neplăcute. Runa Mannaz ne anunță, astăzi, sprijin direct, sincer și dezinteresat, ce poate să apară sub diverse forme: sfat onest, cooperare, colaborare, susținere morală sau financiară, etc.
Sfatul runelor:
Runele ne sfătuiesc, astăzi, să schimbăm strategia atingerii scopurilor noastre. Suntem puși în gardă împotriva slăbiciunilor și defectelor noastre. Este nevoie să le analizăm în mod obiectiv, să le identificăm și să le înțelegem pentru a putea să le combatem prin voință. Este bine, astăzi, să ne exprimăm calitățile, precum toleranța, altruismul, generozitatea, să ne păstrăm modestia și să evităm extremele precum superioritatea față de ceilalți. Capacitatea noastră de a critica excesiv îi îndepărtează pe cei dragi, iar ca să nu ne punem în pericol relațiile contruite cu greu, este nevoie să privim ființa umană ca un tot, cu defectele și calitățile ei.

VEZI ȘI: Circulație închisă și în acest weekend, pe Bd. Independenței din Ploiești

Back To Top