Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

horoscop
Categorie: Timp liber

 • Cu vibrație de curaj și viziune de ansamblu, Ziua Copilului este frumos aspectată astral pentru planificări pe termen lung, începuturi și construcții care vor fi rezistente în timp și bazate pe rațiune.
• Astrele ne oferă oportunitatea de a privi altfel decât până acum copilul din noi, ne obligă să fim alături de familie și să rezolvăm frustrări pe care le-am neglijat de multă vreme.
• Totdată, suntem sfătuiți să evităm orice critică sau neînțelegere apărute din emoții accentuate, pentru că există riscul ca tensiunile zilei să fie greu de iertate pe termen lung. Iată detaliile pentru fiecare zodie.


Berbec – Stări emoționale schimbătoare, îngrijorări și schimbări pe plan profesional, astrele anunță o zi solicitantă care necesită amânarea deciziilor majore și a acțiunilor decisive pentru carieră și relații.
Taur – Astrele scot la suprafață nemulțumiri legate de comunicarea cu cei din jur, așa că este nevoie de mare diplomație și discreție, flexibilitate necesară față de opiniile din jur.
Gemeni – Frustrări legate de sfera financiară, astrele susțin echilibrarea interioară prin detașare de provocări, de evitat deciziile impulsive, mare risc de erori din cauza emoțiilor crescute.
Rac – Stări de spirit fluctuante și provocări emoționale, relații susținute cu autoritățile, de evitat forțarea situațiilor din grabă nejustificată.

CITEȘTE ȘI: RUNA MAGICA. Astăzi: NAUDHIZ și MANNAZ – Rezolvări așteptate

Leu – Astrele anunță o zi inconfortabilă emoțional, risc de pesimism asupra unor alegeri profesionale mai vechi, de evitat eforturile intense psihice și fizice.
Fecioară – Nevoia impulsivă de a reconsidera poziția socială, astrele recomandă evitarea comparațiilor cu cei din jur și tendința spre glozie, nevoia de încredere mai mare în sine si de tandrețe.
Balanță – Frustrări profesionale, tendința de neîncredere în forțele proprii, astrele susțin introspecția și detașarea de prea multe amănunte pentru a vedea soluțiile de ansamblu.
Scorpion – O zi în care astrele amplifică șansele pentru rezolvări de profunzime, multe solicitări profesionale dar și în familie, necesitatea de corectitudine și respectare a regulilor.
Săgetător – Emotivitate crescută, de evitat planificarea resurselor financiare ale familiei sau ale colaboratorilor, dar și așteptări prea mari din partea prietenilor.
Capricorn – Provocări care pot duce la pierderea entuziasmului, astrele avertizează asupra lipsei de diplomație, de evitat situațiile solicitante emoțional și anxietatea.
Vărsător – Sarcini multe și diverse cu solicitarea respectării unor reguli stricte, nevoia de diplomație maximă în limbaj, necesitatea de relaxare prin creativitate după achitarea responsabilităților.
Pești – Emoții foarte intense și tendina de a judeca provocările zilei prin filtrul sensibilității, astrele recomandă evitarea însingurării și detașarea de concluzii care, astăzi, sunt supuse riscului de erori.

VEZI ȘI: TEATRUL PLOIEȘTI. Spectacole cu surprize, în această săptămână!

Back To Top