Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 24 iunie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne prevestește o zi cu totul specială, în care vom reuși să rezolvăm multe probleme restante și în care beneficiem de o creativitate uimitoare.
• Ingwaz este runa creației, a evoluției, a dezvoltării, care ne accentuează dorința de muncă și productivitate, echilibrul și stabilitatea.
• Runa Hagalaz, deși arată riscuri de dezastre și crize, ne ajută să facem schimbări radicale, să ne eliberăm de obiceiuri nocive și dependențe, dar și să ne atingem potențialul creativ.

Simbol al pietrei de hotar, runa Ingwaz anunță sfârșitul unui segment și începerea altuia, finalizarea unui capitol existențial și pragul unui nou start, sfârșitul unei faze mai vechi din viață și apariția unei etape inedite. Ingwaz ne spune că a venit clipa când putem să ne ducem la capăt proiectele începute mai demult. Nu va fi ușor, dar dacă avem răbdare, vom vedea cum toate ideile ni se materializează. Runa Ingwaz ne anunță că este nevoie să lucrăm cu lumea noastră interioară, să ne proiectăm viitorul așa cum ni-l dorim. În același timp, ea ne avertizează că nu este momentul să întreprindem noi acțiuni, ci, mai degrabă, să ne concentrăm pe cele deja începute pentru că astăzi sunt favorizate rezolvările problemelor mai vechi. Putem să depășim conflictele și certurile și ne înarmăm cu precauție.
Runa Ingwaz semnifică o finalizare cu succes a unui proiect aflat în realizare, sau apropierea unui eveniment „piatră de hotar” în viața noastră: un parteneriat, căsătorie, nașterea unui copil, o nouă locuință sau un nou loc de muncă, o nouă afacere. Există un singur aspect negativ, legat de blestemul misticului: o persoană care se închide în lumea ei interioară ajunge să se izoleze de realitate și să se simtă singură și tristă. Ingwaz ne avertizează asupra nerăbdării, a tendinței de a sări peste detalii sau etape, dar forțarea demersului firesc al evoluției lucrurilor ar duce la un eșec. Să lăsăm lucrurile să se dezvolte natural și să ne îndreptăm atenția spre restanțe. Runa Ingwaz ne ajută la fertilitate, crește sănătatea generală, ne aduce echilibru, ne reconectează corpul, mintea și spiritul la realitate.

CITEȘTE ȘI: SÂNZIENELE. De ce este importantă această sărbătoare?

Astăzi, ea este urmată de runa Hagalaz, ceea ce ne arată un potențial enorm de creativitate concretizat într-o operă artistică, inspirată de iubire. Hagalaz este runa crizelor, a schimbărilor drastice, a testărilor și a întoarcerilor de situații. În tradiția spirituală scandinavă, runa semnifica obstacolul inițiatic care trebuia depășit de eroul popular pentru a deveni inițiat în secretele magiei. Cu toate acestea, ea ne anunță și o protecție mare. Valențele runei Hagalaz pornesc de la reprezentarea forțelor elementare care scapă controlului uman și a căror manifestare este stihinică. De aceea, interpretările date lui Hagalaz includ întotdeauna ideea de constrângere, limitare, sau de întârziere, în cel mai bun caz. Viitorul este guvernat de forța destinului sau depinde întru totul de altcineva care ne influențează decisiv, dar detașat. Astăzi, Hagalaz însoțește o rună cu semnificații predominant pozitive, așa că semnificația este aceea a unui succes obținut după eforturi susținute. Primim sprijin pentru a ne transforma, putere de refacere fizică și psihică, creativitate intelectuală și artistică, relație afectivă trainică. Aceasta este runa schimbării, care ne ajută să scăpăm de proaste obiceiuri și influențe negative. Halagaz ne spune că a venit momentul să deschidem ochii, să vedem realitatea care ne înconjoară, dar ne aduce și soluțiile pentru a ne îmbunătăți viața. Avem puterea să controlăm conflictele și agitația și să îi împăcăm pe toți.
Să devenim conștienți de calitățile noastre și să lucrăm asupra defectelor care ar putea să ne îndepărteze de oamenii apropiați. Runa este și un semn al unei conjuncturi favorabile, pe care o putem fructifica în direcția creativității. Aflându-se în ultima poziție, runa Hagalaz ne spune să fim optimiști, deoarece apar primele rezultate concrete ale eforturilor noastre. Dacă, totuși, evenimentele par adverse, este un prilej favorabil pentru deschiderea spre noi orientări și experiențe spirituale.
Sfatul runelor:
Suntem puși în gardă împotriva unei tendințe de încăpățânare. Runa Magica ne avertizează, astăzi, să fim deschiși la schimbări și să dăm dovadă de flexibilitate. Sunteți pe drumul cel bun, așa că trebuie să perseverăm în munca și eforturile noastre, iar recompensele vor fi momentele fericite în dragoste și satisfacțiile sufletești ale creațiilor noastre.

CITEȘTE ȘI: Bacalaureat fără incidente, în Prahova. Cum s-a derulat ultima probă scrisă

Back To Top