Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 2 iulie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne prevestește o zi cu eforturi care ne vor aduce mulțumire, armonie, recunoașterea calităților și a realizărilor noastre.
• Perthro este runa șanselor, a norocului chior, dar și a lucrurilor ciudate, peste care vom fi nevoiți să trecem cu istețime și care ne arată că vom reuși să înțelegem misterele zilei.
• Runa Wunjo ne arată că toate încercările ne duc spre reușite, ne așteaptă plăceri și zâmbete care ne vor încununa sacrificiile sau posibilele întârzieri.


Perthro este runa renașterii, a misterelor, a magiei, care ne anunță noi oportunități și ne ajută să dezvăluim lucrurile ascunse, secretele, aspectele oculte ale problemelor, pe care nu le-am sesizat până acum. În același context, runa poate indica o descoperire sau o revelație privitoare la un adevăr sau manifestarea capacităților paranormale native într-o situație de criză. În tradiția popoarelor scandinave, Perthro era considerată un fel de înțelepciune a tuturor epocilor mitologice. Runa Perthro mai poate prezice un câștig neașteptat sau o surpriză. În plan spiritual-afectiv, Perthro indică o relație stabilă, bazată mai ales pe atracție fizică.

CTEȘTE ȘI: ANPC: Pasagerii au dreptul să ceară compensaţii de până la 600 de euro pentru un zbor anulat

Astăzi, ea ne avertizează asupra unor posibile blocaje, asupra necesității de autoanaliză, ne solicită capacitatea de a rezista la stres, ne indică un repaus necesar între două momente agitate din viață. Runa Perthro ne spune că depinde numai de atitudinea noastră să evităm răcirea relaților cu ceilalți și să nu alterăm parteneriatele construite cu greu. De asemenea, ea ne arată că a sosit momentul propice pentru depășirea piedicilor care ne-au blocat toate perspectivele în ultima vreme. Deși cu un mare consum nervos și fizic, nu avem altă soluție decât să ieșim din imobilismul în care ne-am complăcut și să atacăm frontal toate dificultățile care ne fac viața grea, să le analizăm și să muncim pentru eliminarea lor. Runa Perthro ne atenționează și că ne paște pericolul să devenim dependenți de plăceri fizice. Dacă nu reușim să ne limităm excesele, s-ar putea să ne pierdem valoarea. Viața noastră depinde de momentul în care vom lăsa rațiunea să primeze. Cu toate acestea, runa este semnul unei schimbări pozitive de destin, apar noi motive de bucurie. Vom avea parte de surprize plăcute, norocul ne însoțește, ne distrăm și ne simțim bine. Simbolul acestei rune este muzicianul.
Astăzi, ea este urmată de runa Wunjo, unul dintre cele mai benefice simboluri nordice. Runa Wunjo arată glorie, succes, măreție, armonie, zâmbete, recunoaștere de realizări, veselie, iluminare, obținerea scopurilor, mulțumire. Runa Wunjo, pentru neamurile germanice, era runa bucuriei și a fericirii. Apariția ei într-un tiraj indică o rezolvare benefică a oricărei situații, cu atât mai mult atunci când apare în poziția ultimei rune din tiraj - care arată soluția. Astăzi, Wunjo ne averizează să renunțăm la decizii majore și să tratăm toate noutățile survenite cu mare prudență pentru că există parteneri sau persoane care se poartă duplicitar. Avem forță psihică, inspirație divină, extaz, calea către țelul spiritual, victorie datorată tăriei de caracter, sănătate perfectă, ne așteaptă ameliorări și armonie în toate domeniile, dar acestea vor fi întârziate de unele situații neclare, ciudate, încurcate. Runa Wunjo ne avertizează, astăzi, că ne facem prea mari grij pentru problemele de viață și uităm să profităm de bucuriile zilei. Parcurgem o fază de maturizare spirituală care este garanția atingerii idealurilor noastre cele mai nobile, doar este nevoie să avem încredere în finalul ferict al unei zilei care ne solicită un consum mare. Apariția runei Wunjo într-un tiraj asigură victoria.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne spune, astăzi, să ne concentrăm pe eforturile noastre și să ne depășim defectele, să evităm deciziile majore în favoarea unei perioade de liniștire. Soluția zilei este legea divină care afirmă că binele pe care-l facem altora ni se întoarce înzecit pe toate planurile (profesional, familial, amoros), să fim convinși că vom reuși să învingem toate obstacolele și să ne realizăm obiectivele. Împlinirea speranțelor este aproape.

CITEȘTE ȘI: Hotărârea definitivă a instanței, în cazul profesoarei înjunghiate în fața cancelariei, la Colegiul “Spiru Haret”

Back To Top