Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

hotarare definitiva spiru haret
Categorie: Actual
  • Curtea de Apel Ploiești a pronunțat hotărârea definitivă în dosarul de tentativă la omor privind cazul unei profesoare care, în ianuarie 2019, a fost înjunghiată pe holurile Colegiului “Spiru Haret” din Ploiești.
  • Instanța a respins apelurile formulate atât de inculpat, cât și de victima acestuia.
  • CA Ploiești a menținut condamnarea pronunțată de Tribunalul Prahova, dar și decizia instanței de fond cu privire la răspunderea Ministerului Educației și a colegiului în incinta căruia a avut loc evenimentul.

Decizia Curții de Apel Ploiești, cu privire la cazul de la Colegiul “Spiru Haret”, este definitivă. Instanța a respins apelurile formulate de inculpat și de profesoara care i-a căzut victimă, ca fiind nefondate.

Este menținută, astfel, hotărârea Tribunalului Prahova, din ianuarie 2022, prin care tânărul care a comis fapta este condamnat la 11 ani și 2 luni de închisoare, cu executare, pentru tentativă la omor calificat, tulburarea liniştii si ordinii publice, respectiv port sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

VEZI ȘI: 11 ani de închisoare pentru tânărul care a înjunghiat o profesoară la Colegiul Spiru Haret din Ploiești

Tribunalul a mai decis, prin hotărârea menținută de CA Ploiești, că Ministerul Educației și Colegiul nu răspund în calitate de parte responsabilă civilmente.

Back To Top