Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 4 iulie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne prevestește o zi cu bunăstare și armonie, ne regăsim echilibrul și cadrul perfect pentru a ne folosi focul interior, înțelepciunea și creativitatea ca să găsim cele mai potrivite rezolvări la o problemă.
• Fehu este runa prosperității, care ne aduce blândețe, armonizare cu nevoile fizice și financiare, scopuri, promovare, autocontrol, echilibrare.
• Runa Kenaz este simbolul cunoașterii, a înțelepciunii și a experienței, care ne asigură protecție divină și ne ajută să ne folosim creativitatea, inspirația, energia și forța interioară.

Runa Fehu are două aspecte: realitatea de zi cu zi a vieții și catalizatorul ce ne propulsează dincolo de scopuri. Ne aduce la realitatea zilnică și nu ne lasă să suferim după lucrurile imposibil de obținut. Runa Fehu ne atrage atenția asupra câștigului material, dar, în plan superior, reprezintă și calitățile noastre morale. Semnificația cel mai des întâlnită pentru Fehu este aceea a prosperității dobândite prin hărnicie și răbdare, datorită eforturilor susținute. Deși initial, la popoarele nordice runa Fehu simboliza o gospodărie înstărită, acest sens a cunoscut un proces de abstractizare, ajungând să semnifice mai întâi averea, în general, și, ulterior, un om de caracter, care își câștigă bunăstarea prin muncă cinstită. Este importantă mai cu seamă vestea bună pe care o dă apariția runei într-un tiraj, în cazul în care traversăm o perioadă de austeritate financiară. Runa arată că se apropie zile de prosperitate. Acestea pot consta fie în șansa unei cariere mai bine plătite, fie într-o investiție financiară care produce rezultatele scontate, fie din răsplată pentru munca prestată anterior.

CITEȘTE ȘI: Ateliere de vacanță, în perioada iulie-septembrie, la Biblioteca “Nicolae Iorga”

Runa Fehu ne arată că tot ce ne dorim acum se realizează cu ușurință, vom putea să prosperăm financiar și să obținem tot ce nedorim Este o perioadă potrivită pentru a ne urma visurile, dar să nu uităm să-i ajutăm și pe ceilalți dacă au nevoie de noi. Cu cât mai mult bine vom face, cu atât vom primi mai mult înapoi. Se prevestește un câștig material (sub orice formă), previzibil, și dobândit prin munca noastră, stabilitate financiară, o sumă de bani, noi posibilități financiare sau începem fie o carieră nouă și profitabilă, fie o afacere rentabilă.
Runa Fehu ne avertizează asupra riscului de lăcomie, motiv pentru care este nevoie să ne controlăm dorințele și banii cu înțelepciune și să evităm speculațiile confuze și dubioase.
Kenaz vine, astăzi, să ne confirme riscurile și să ne avertizeze că este nevoie să ne folosim înțelepciunea și creativitatea pentru a rezolva provocările. Runa Kenaz reprezintă un indicator al puterii, energiei și forței. Pentru popoarele nordice, Kenaz simboliza elementul foc și căldura inimii. Apariția ei într-un tiraj este de bun augur întrucât, indiferent de obstacolele și problemele cărora acesta trebuie să le facem față, runa indică o protecție divină și o perioadă de serenitate, ce constituie un răgaz binevenit. În general, runa anunță o serie de întâmplări benefice, atât de natură materială, cât și spirituală, care ne vor deschide noi orizonturi și oportunități. În tradiția scandinavă, runa desemna o forță protectoare și era folosită pentru a conferi puteri magice, vitalitate, era un „port-bonheur” și un semn al victoriei.
Astăzi, Kenaz ne arată o schimbare providențială, stăruință în bine, voință, protecție din partea unui prieten influent, fie la slujbă, fie în încercările existențiale prin care trecem. Runa Kenaz ne prevestește creativitate, lumină, energie, poftă de viață. Avem o bună înțelegere a lumii și a universului care ne înconjoară și reușim să transmitem ideile noastre mai departe. Simbolul runei este artistul.
Este o rună protectoare, deosebit de benefică, indicând protecția acordată de divinitate împotriva vreunei capcane. Totodată, este o rună a prieteniei, care desemnează deseori un nou prieten din afara anturajului obișnuit. Din punct de vedere ezoteric, este runa care asigură legătura dintre patronii spirituali și ființa umană. În ultima poziție, runa Kenaz ne spune că suntem în siguranță, beneficiem pe deplin de sprijinul Providenței, indiferent de primejdiile prin care s-ar putea să trecem. Ca talisman, runa ajută în inspirații creative în studiu, fertilitate, pentru tratarea anxietății și depresiilor nervoase.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne sfătuiește, astăzi, să perseverăm în eforturile și activitățile noastre, deoarece va urma un câștig material substanțial, în pofida celor care ne împiedică sau a conjuncturii momentane nefavorabile. Putem miza pe norocul nostru financiar și vom fi avertizați la timp de intuiția proprie sau de prieteni, în cazul apariției unui pericol iminent. Totodată, suntem atenționați că putem fi chiar induși în eroare de falși prieteni și ajunge țapul ispășitor pentru greșelile acestora, așa că este o zi în care să avem grijă crescută la oferte de colaborare sau o asocieri dubioase ce trebuie refuzate. În cazul unei implicări în afaceri riscante cu partenerii neloiali, avem sprijinul divinității pentru a deturna cursul evenimentelor în propriul avantaj. Suntem avertizați împotriva autoiluzionării.

CITEȘTE ȘI: Angajații din România vor primi tichete pentru activități casnice: Ce reprezintă și când vor fi acordate

 

Back To Top