Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

horoscop
Categorie: Timp liber

 

• Astrele ne imprimă, astăzi, o energie de mare emoționalitate, care ne produce întârzieri, dar și eforturi mărite pentru concentrarea la prioritățile zilei.
• Suntem distrași de orice critici și ne gestionăm cu destul de mare greutate timpul, suntem mai preocupați decât de obicei de subiectul financiar, deși nu ezităm să ne aruncăm la cumpărături inutile.
• Astrele ne sfătuiesc să nu luăm decizii radicale în aceste zile și să ne bucurăm de momentele de pasiune cu ce dragi. Să aflăm cum este influențată fiecare zodie în parte.

Berbec – Tendința de romantism și de comunicare sporită cu partenerul de viață, astrele avertizează asupra nevoii de prudență sporită în relațiile parteneriale cu anturajul profesional, care ar putea fi nesincere.
Taur – Rezolvări de restanțe în cămin, ușoare tensiuni și discuții în familie care sunt menite să clarifice probleme rămase nerezolvate, astrele sugerează o diplomație mai mare.
Gemeni – Astrele favorizează drumurile, dar și riscurile în privința sănătății, de evitat eforturile prelungite și stresul susținut, nevoia de grijă și responsablitate mai mare asupra propriei persoane.
Rac – Surprize mici de la cei dragi, emotivitate crescută și preocupări financiare mărite, astrele recomandă evitarea surmenajului și măsuri urgente pentru odihnă psihică.

CITEȘTE ȘI: RUNA MAGICA. Astăzi: SOWILO și MANNAZ – Succes prin parteneriate

Leu – Energie și entuziasm debordant care pot fi obositoare pentru cei din jur, de evitat aventurile și speculațiile pentru că astrele nu susțin comunicarea și excesele.
Fecioară – Nevoie de odihnă urgentă, surmenaj ajuns la cote prea mari și care pune în pericol sănătatea, astrele susțin intuiția foarte bună și revelațiile în privința relațiilor sociale.
Balanță – Preietenii favorizate la final de săptămână, sunt încurajate relațiile cu cei din jur și comunicarea plăcută cu anturajul apropiat, rezolvări ale unor restanțe în gospodărie.
Scorpion – Preocupări intense de probleme personale, rezolvări și clarificări în viața familială, sunt de evitat dialogurile contradictorii în zona profesională și a prietenilor.
Săgetător – O zi cu multe drumuri și cu eforturi pentru rezolvările profesionale, tendința de retragere din anturaj și recăpătarea energiei vitale.
Capricorn – Preocupări financare care ar putea să ducă la tensiuni cu cei dragi, putere de analiză a detaliilor, motiv pentru care astrele recomandă revizuirea actelor personale și a contractelor.
Vărsător – Colaborări frumoase și implicare în relațiile sociale, de evitat criticile care duc la tensiuni ce afectează sănătatea, astrele avertizează asupra nevoii de a verifica de două ori contractele și documentele din ultima perioadă.
Pești – Solicitări neașteptate la locul de muncă, lipsă de entuziasm, astrele avertizează asupra provocărilor din jur care trebuie tratate cu mare prudență și comunicare diplomatică.

CITEȘTE ȘI: Bilanț după prima săptămână de Comandament Estival, pe litoral. Amenzi de peste 440.000 de lei și 149 kg de alimente confiscate și distruse

Back To Top