Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 5 iulie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne prevestește o zi cu schimbări importante, inițieri, teste, puțină rutină, care se vor solda cu succes, rezolvări și recunoașterea eforturilor noastre.
• Eihwaz este runa transformărilor, care ne anunță tendința către spiritualitate, către evoluție intelectuală și conectare cu divinitatea.
• Runa Sowilo este simbolul victoriei, care ne confirmă, astăzi, reușite și realizări pe toate planurile.


Runa Eihwaz prevestește o creștere spirituală și intelectuală. Simbolul ei este copacul vieții, Arborele Cosmic Yggdrasill care își păstrează rădăcina în pământ și crengile în înaltul cerului, susținând întregul univers cu cele nouă lumi ale sale. Runa Eihwaz ne spune, astăzi, să fim pregătiți și să ne îndepărtăm de rutină, să încercăm mai multe lucruri noi, iar confirmarea drumului nostru corect se va manifesta prin sentimentele de eliberare și flexibilitate. Runa Eihwaz indică o protecție divină pentru atingerea scopurilor noastre, ceea ce face ca și obstacolele sau întârzierile să poată fi exploatate în avantajul nostru. Alăturată unor rune care indică o mutație în bine, cum este Sowilo, ea poate semnifica și rezolvarea unor probleme neglijate prea mult timp.
Runa Ehwaz ne trimite, astăzi, la înțelesurile de forță cosmică transformatoare a timpului, necesitate înțeleasă, răbdare, sinteza contrariilor, impulsul care determină o acțiune sau o dorință. Dacă traversăm unele momente grele, Eihwaz ne anunță de necesitatea unei evaluări juste a dificultăților. Runa indică faptul că graba nejustificată în finalizarea unei acțiuni poate conduce la un eșec total. Atunci când am luat deja o decizie eronată în problema pusă, este nevoie să încercăm să ne plătim toate datoriile de onoare față de cei pe care i-am nedreptățit și să ne străduim să remediem, măcar parțial, consecințele actelor noastre. Ca talisman, runa Eihwaz ne ajută în ușurarea unor schimbări profunde în viață.

CITEȘTE ȘI: Modificarea Codului fiscal – principalele propuneri. Proiectul a fost publicat!

Astăzi, ea este urmată de Sowilo, runa victoriei, care ne asigură asupra succesului acțiunilor noastre, avem energie pozitivă, creștere, putere, activitate, fertilitate, sănătate. Sowilo reprezintă fulgerul energiei divine sau razele solare, ce exprimă victoria obținută prin acțiune, hotărâre și asigurată de o mare vitalitate. Există forța necesară pentru depășirea obstacolelor și dificultăților în realizarea ideilor și dorințelor, întrucât ne bucurăm sprijinul divin. Runa spune că putem învinge ușor toate obstacolele și beneficem de entuziasm, generozitate, vindecare, mare putere de recuperare și vitalitate regăsită. De asemenea, ne putem aștepta la preluarea unei responsabilități importante sau la recunoașterea capacităților noastre. Avem parte mare de noroc, mai ales în călătorii. Este momentul să ne încărcăm bateriile cu această energie luminoasă.
Totuși. Sowilo ne avertizează să nu ne culcăm pe o ureche, ci să fim prudenți pentru că nu tot ceea ce este frumos este și benefic pentru noi, iar astăzi există riscul de a fi mințiți sau înșelați.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne sfătuiește asupra necestății de a avea răbdare și a privi cu realism toate provocările. Deși se anunță schimbări sau posibile amânări, ne aflăm în situația de a rezolva cu succes probleme vechi, rămase restante foarte mult timp, așa că avem nevoie de atenție. Ni se oferă energia și deschiderea necesare pentru a finaliza dificultățile, dar să nu confundăm entuziasmul cu impulsivitatea. Este momentul să ne ocupăm de vindecarea noastră și să ne exprimăm calitățile fără să urmărim ambiții nemăsurate.

FĂ-ȚI PLANURI PENTRU WEEKEND: „Toma Caragiu”. Ce vedem în această săptămână la Teatrul din Ploiești

Back To Top