Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

teatru 4-10 iulie
Categorie: APH Cultural

 

• Vinerea aceasta, la Teatrul „Toma Caragiu” Ploiești, vedem o producție care vorbește despre doi iubiți ai trecutului, prinși într-o poveste mistuitoare de dragoste.
• Sâmbătă, vom afla cum s-a transformat contabilul Henry Perkins într-unul dintre cei mai bogați oameni din Londra și care sunt visurile pe care speră să și le îndeplinească.
• Duminică, ne întâlnim cu Charlie și soția lui, Jenny, un cuplu care crede că a descoperit rețeta jafului perfect. Care este surpriza pentru copii?


Un spectacol despre o iubire pătimașă, un șir de situații neprevăzute și amuzante ale unui un contabil de vârstă mijlocie care se trezește deodată bogat și o piesă care ne prezintă o soluție ingenioasă găsită de un cuplu de hoți pentru a ieși dintr-un bucluc ne readuc, în această săptămână, la scena Teatrului „Toma Caragiu”. Și Teatrul de Animație pentru Copii și Tineret Imaginario a pregătit celor mai mici spectatori aventuri cu surprize. Iată programul complet.

CTEȘTE ȘI: Roșiile românești se vând în Marea Britanie cu 4 lire sterline/kg

Vineri, 8 iulie, de la ora 19.00, în sala Teatrului „Toma Caragiu”, vedem „Ti amo, Maria!”. „Este un spectacol despre o iubire pătimașă, absolută și despre eșecul de a o exprima într-un mod corect față de persoana iubită. Este un spectacol care vorbește despre iubiri imposibile, vicii, obsesivitate, agresiune și impulsivitate și despre cum aceste lucruri ne pot distruge ca oameni și pot înlătura chiar și ce iubim cel mai mult pe lume”, ne dezvăluie regizorul Eusebiu Mihail Tudoroiu. Este un spectacol pasional, de neratat pe scena teatrului ploieștean.
Sâmbătă, 9 iulie, la ora 19.00, în sala Teatrului „Toma Caragiu”, ne așteaptă „Funny Money”. Henry Perkins, un contabil de vârstă mijlocie, se întoarce acasă cu metroul, așteptând cu nerăbdare cina de ziua lui. Din greșeală, el intră în posesia unei serviete în care descoperă o sumă fabuloasă de bani. Se dezlănțuie astfel un șir de situații neprevăzute și amuzante, pe măsură ce noi personaje își fac apariția și află de acest câștig neașteptat.
Duminică, 10 iulie, la ora 19.00, în sala Teatrului „Toma Caragiu”, ne amuzăm la „Sorry, Charlie!”. Charlie și soția sa, Jenny, vor să fure un diamant din casa domnului Butterfly, în timp ce acesta este plecat în vacanță împreună cu soția. Însă doi musafiri se ivesc din senin la ușă și le dau planurile peste cap, iar Charlie este nevoit să găsească o soluție ingenioasă pentru a ieși din bucluc.
Duminică, 10 iulie, la ora 11.00, în sala Teatrului de Animație, cei mai mici spectatori se vor putea bucura de „Lampa lui Aladin”. Unul dintre basmele nemuritoare ale celor „O mie și una de nopți”, „Lampa lui Aladin” prilejuiește întâlnirea cu o lume magică, în care tânărul și istețul Aladin intră în posesia unei lămpi fermecate, al cărei duh are puterea de a îndeplini dorințele. După multe peripeții care stârnesc entuziasmul copiilor, Aladin află că aparențele pot fi înșelătoare și cucerește, în cele din urmă, inima frumoasei prințese Budur.
Biletele pot fi achiziționate de la Agenția de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774, sau on-line, de pe site-ul www.teatruploiesti.ro, secțiunea Program spectacole.

CITEȘTE ȘI: TCE PLOIEȘTI: Rute modificate pe traseele 2, 32 și 401, începând din 6 iulie. Cum vor circula autobuzele în zona Gării de Sud

Back To Top