Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 11 iulie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne prevestește o zi în care ne va fi testată răbdarea, vom fi nevoiți să apelăm la blândețe, grație, să ne inspirăm de la persoane mai înțelepte și să ne ferim de conflicte cu persoane puse pe harță.
• Berkana este runa feminității, sănătății, a noilor începuturi, a creșterii, a fertilității, care ne aduce plinătate și claritate în toate provocările zilei.
• Este urmată de runa Thurisaz care ne avertizează asupra brutalității, asupra propriilor iluzii sau a riscului de a fi înșelați din cauza orgoliului.

Simbol al conceperii și prosperității, Berkana exprimă posibilitatea atingerii unui rezultat concret, mai ales în viața familială sau sentimentală, o rezolvare manifestată în mod lent și constant, fără intervenții bruște. Runa Berkana ne îndeamnă la blândețe, tandrețe și toleranță mai ales când se urmărește demararea unui proiect nou (copil, proiect, afacere, idei, creație, o nouă prietenie, o nouă dragoste, o căsătorie etc.) sau o finalizare fericită a unei dificultăți. Runa poate prevesti și nașterea unei relații pline de flăcări și pasiune. Ea simbolizează femeia, deci fertilitate și frumusețe. Se are în vedere feminitatea în toate ipostazele ei: fecioara, fiica, mama, sora, bunica. De asemenea, este o rună aducătoare de prosperitate.
Astăzi, runa Berkana arată că întârzierile sunt doar temporare, planurile se vor fructifica în viitorul apropiat, totul se află la început și rezultatul va fi în curând vizibil, condiția este să avem răbdarea și înțelegerea necesare. Berkana ne spune că nu frumusețea este cea mai importantă, este momentul să ne păstrăm limpezimea și individualitatea, astfel vom identifica imediat persoanele care vor să ne înșele. Ca talisman, runa Berkana ajută la nașteri, în vindecări, mai ales în cazul infecțiilor.

CITEȘTE ȘI: Becali, protest anti-LGBTQ. A stropit străzile cu agheasmă

Ea este urmată, astăzi, de runa Thrisaz care ne avertizează asupra dificultăților ce ne vor solicita disciplină, înțelegere, introspecție, concentrare. Runa Thurisaz reprezintă, în mitologia germanică, ciocanul Mjolnnir, care era arma zeului Thor, considerat protectorul oamenilor și al bunurilor. Semnificația tradițională a runei cu acest simbol era următoarea: protecție, vești bune, autoritate sau stăpânire și, uneori, călătorii. Protecția oferită de această rună este asociată cu un noroc care vine pe neașteptate, sub forma unei surse neprevăzute de câștig. De asemenea, apariția runei într-un tiraj, mai ales atunci când este însoțită și de alte rune cu semnificații benefice, indică faptul că ne vom afla în locul potrivit, la momentul potrivit, pentru a culege roadele. În pofida semnificațiilor de bun augur, runa Thurisaz ne avertizează că nu trebuie să ne „îmbătăm cu apă rece”, deoarece succesul nu va fi atât de facil. Este nevoie să prim sfaturile bune ale celor din jur sau să fim alerți pentru că avem de a face cu adversari mai puternici din punct de vedere intelectual sau financiar.
Semnificația tradițională în vechile limbi scandinave era legată ce cuvântul „turs”, care însemna „uriaș”. Din acest motiv, ea era asociată cu un uriaș bun, dar conotația înalt-spirituală a runei Thurisaz este aceea a unei forțe primare, corespunzătoare celor patru elemente din natură și elementaliilor care le sunt asociate (gnomi, silfide, elfi, salamandre).

Thurisaz ne obligă, astăzi, la decizii înțelepte în fața schimbărilor, ne anunță surse neașteptate de câștig dacă ne aflăm în locul și la timpul potrivit. Runa Thrisaz indică o putere erotică deosebită, însă această energie poate fi folosită în toate sferele vieții. În momentul de față, runa arată că așteptarea ne poate ajuta să trecem peste situații dificile. Nu opunem rezistență și nu încercăm să grăbim lucrurile. De asemenea, asuntem avertizați asupra unor riscuri de a fi înșelați din cauza orgoliului și a autosuficienței. Putem identifica prietenii falși dacă ascultăm cu înțelepciune dialogurile zilei, dar reacția noastră trebuie să fie foarte stăpânită. Astfel vom fructifica ceea ce ne anunță runa Thrisaz: trecerea pe o nouă treaptă socială, cu toate avantajele ce decurg din aceasta.
În ultima poziție, runa indică ajutorul divinității, ne bucurăm de protecția divină, de fericire și bunăstare materială. Ca talisman, runa Thurisaz ne folosește în studiu și meditație, autodisciplină, ștergerea unei situații rele, dar și neutralizarea atacurilor energetice.

Sfatul runelor:
Suntem puși în gardă împotriva anxietății. Runa Magica ne recomandă să nu încercăm să grăbim evenimentele și să nu disperăm pentru că există întotdeauna o cale de rezolvare. Este o zi în care suntem provocați să înțelegem că răbdarea este o forță care duce în mod sigur la succes. Să așteptăm momentul potrivit pentru a acționa, pentru că acesta este aproape. Stă în puterea noastră să determinăm armonia în jurul nostru și să ajungem la un deznodământ fericit al problemelor, dacă reușim să fim mai sensibili la doleanțele celor dragi.

CITEȘTE ȘI: Taxă de cearșaf de 200 de lei, pe o plajă din Mamaia

Back To Top