Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 17 iulie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne arată o zi în care curajul, creativitatea și forța interioară ne vor aduce recompense pe măsură, parteneriate fructuoase, generozitate și noroc.
• Tyr este runa războinicilor, care ne inspiră forța interioară, simțul justiției, disciplina și tendința către eroisme, dar și responsabilitatea în raport cu cei din jur.
• Runa Gebo este darul care ne aduce bucurie sufletească, schimbul reciproc, abilitatea de a primi dar și de a oferi, uniunea și talentele native.

Încărcătura simbolică a runei Tyr (Teiwaz) este aceea de forță, victorie în luptă, eforturi cu succes, dar și sacrificiu personal însoțit de un mare mister. Runa Tyr reprezintă victoria într-o cauză dreaptă: pentru bine, împotriva răului, dar și fermitatea necesară pentru a ne atinge scopurile. Ea simbolizează și dezvăluirea celor mai ascunse secrete din viața voastră sau a cuiva apropiat. Astăzi, runa arată că a venit momentul detașării de greutăți și al eliberării spiritului. Este o zi în care ne putem folosi cu mare eficiență simțul practic atunci când facem planuri de viitor. Important este să nu ne pierdem în mărunțișuri, să fim realiști și să nu ne lăsăm pradă iluziilor. Runa Tyr ne arată că vom avea succes în orice inițiative, că suntem pe cale de a aborda scopuri nobile, desfășurate la vedere cu mijloace oneste și însoțite de multă pasiune. Greutățile zilei vor fi învinse prin puterea voinței și unitatea gândirii, iar reușita va fi de durată și permanentă.

CITEȘTE ȘI: Șase curse, duminică, pe Hipodromul Ploiești. Concurs pe Instagram, pentru spectatorii de duminică

Urmează runa Gebo, simbol al darului care aduce bucurie sufletească. De regulă, runa arată un parteneriat, fie că este vorba de relații afective, fie că este vorba de afaceri. Atunci când este interpretată ca răspuns la o problemă de natură afectivă, anunță că prietenia dintre un bărbat și o femeie se poate transforma într-o relație fericită de cuplu. În accepțiunea sa tradițională, runa are semnificația de dar cu conotații emoționale și mai poate reprezenta un cadou între îndrăgostiți, un suvenir simbolic, o sumă de bani sau un bun material mult așteptat.
Într-o poziție finală, așa cum apare astăzi, runa Gebo reprezintă happy-end sau o perioadă de pace sufletească. În vechile tradiții spirituale nordice, runa era un simbol al unui dar divin primit de aleșii zeilor, care putea consta și în înțelepciune sau chiar clarviziune. Avem relații armonioase, loialitate, carismă, sprijin dezinteresat într-o acțiune soldată cu bune rezultate financiare, parteneriat în iubire sau afaceri. Este o perioadă în care generozitatea ne ajută să facem și să ni se facă bine. Un singur avertisment ne aduce runa Gebo: să ne supraveghem cheltuielile pentru că putem deveni risipitori.
Reușim să finalizăm cu bine orice acțiune, vom putea găsi răspuns la o problemă și urmează o perioadă de pace sufletească și securitate materială. Ca talisman, Gebo întărește legăturile între oameni și aduce noroc.

Sfatul runelor:
Suntem puși în gardă împotriva entuziasmului excesiv. Runa Magica ne avertizează că avem tendința de a sări peste etape, dar nerăbdarea este un prost sfătuitor. Este momentul să ne reexaminăm scopurile cu deosebită seriozitate și perseverență în efortul personal. Astăzi, este timpul să ne ascultăm intuiția, să ne gândim mai întâi la cei dragi și abia apoi la interesele personale și să evităm orice tendință de egoism sau orgoliu. Toate contactele sociale ne sunt folositoare.

VEZI ȘI: Ministrul Educației explică de ce se dă liber la angajări în învățământ după ce au fost blocate angajările la stat

Back To Top