Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 18 iulie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne indică o zi în care vom trece de la forța masculinității la grația feminității, ni se anunță o realizare completă dacă echilibrăm cele două coordonate din interiorul nostru.
• Uruz este runa forței brute, care ne spune, astăzi, că puterile noastre vor fi refăcute, primim energie și limpeziri ale unor situații, avem voință pură, curaj și inițative.
• Runa Berkana se referă la feminitate în toate ipostazele ei și vine să completeze dar și să confirme semnificațiile prin fertilitate, sănătate, noi începuturi, creștere, naștere, plinătate, claritate.

Runa Uruz se referă la natura divină, dar și sălbăticia naturii. Este runa Domnului, a mâinii sfinte a preoților șamani care are două fețe: o față bună și alta negativă. Reprezintă conștiința existenței morții ceea ce deosebește pe om de animale. Reprezintă, în sens ezoteric, energia, pasiunea, vitalitatea, instinctul, sexualitatea, fertilitate, dar și subconștientul, iraționalitatea, experiențele șamanice, mintea primordială asociată cu Odin zeitatea.
Runa Uruz este runa vitalității, a voinței pure, curajului și inițiativei. În esența sa, runa este un semnificator al puterii conducătoare, al virilității. La popoarele nordice, Uruz este ideograma pentru energia de nestăvilit a bourului sălbatic, care reprezenta, în mistica nordicilor, forța cosmică generatoare a Universului. Aurochs era o specie de bou sălbatic similar taurului cu coarne lungi care se găsea odată în toată Europa, dar care a dispărut prin secolul al XVII-lea. Acești boi erau sacrificați când un băiat ajungea la maturitate, în ritualuri. Energia acestei rune este puternică, brută, specific masculină, în sensul că este pură, este elementul focului primar. Băiatul care a ucis un asemena aurochs intră în maturitate și a fost, prin urmare, inițiat în primul nivel al misterelor. Semnificația spirituală este aceea a unei forțe creatoare care umple întreg universal.

CITEȘTE ȘI: Cinci intervenții ale formațiilor Salvamont Prahova și Bușteni, duminică, în Bucegi

Runa Uruz ne arată, astăzi, că dispunem de o sănătate și o rezistență deosebite sau că, după o boală, urmează o însănătoșire rapidă. O altă conotație tradițională este și aceea de îmbogățire prin folosirea înțeleaptă a resurselor proprii, survenită în urma unei schimbări firești în viața noastră, care înlătură vechiul și face loc noului. În acest context, Uruz arată și ieșirea din sărăcie, ca urmare a voinței noastre de mai bine. Avem tendința de libertate, trecem prin evoluție și schimbări benefice în carieră, ne creștem veniturile prin utilizarea înțeleaptă a resurselor proprii și dozarea adecvată a eforturilor, ne ridicăm condiția socială. Runa arată o schimbare majoră în bine, care are loc într-un interval de timp mai lung, o forță protectoare, încă nemanifestată, dar care ne va modela viitorul în avantajul nostru. Ca talisman, runa Uruz îmbunătățește viitorul, mărește potența sexuală și energia, ne aduce oportunități. Este urmată astăzi de Berkana, runa fertilității, care ne confirmă și completează semnificația lui Uruz de sănătate, noi începuturi, creștere, naștere, plinătate, claritate. Simbol al conceperii și prosperității, runa Berkana exprimă posibilitatea atingerii unui rezultat concret, mai ales în viața familială sau sentimentală, la care ajungem în mod lent și constant, fără intervenții bruște. Runa Berkana ne îndeamnă la blândețe, tandrețe și toleranță mai ales când se urmărește demararea unui proiect nou (copil, proiect, afacere, idei, creație, o nouă prietenie, o nouă dragoste, o căsătorie etc.) sau o finalizare fericită privind problema în cauză. Berkana prevestește nașterea unei relații pline de flăcări și pasiune. Runa simbolizează feminitatea în toate ipostazele ei: fecioara, fiica, mama, sora, bunica, aducând fertilitate și frumusețe. Runa Berkana aduce, astăzi, și avertizări: este momentul să ne păstrăm limpezimea și individualitatea, fiind prudenți la persoanele care vor să ne înșele. Ca talisman, runa Berkana ajută la vindecări, naștere ușoară și crearea cu eficiență a noilor planuri.

Sfatul runelor:
Se poate ajunge la o îmbunătățire remarcabilă a condițiilor noastre de viață dacă acționăm energic și dăm dovadă de voință și hărnicie, mai ales în realizarea unor scopuri nobile. Runa Magica ne pune în gardă împotriva anxietății. Astăzi, nu încercăm să grăbim evenimentele și devenim conștienți că există întotdeauna o cale de rezolvare. Trebuie să înțelegem că răbdarea este o forță care duce în mod sigur la succes.

CITEȘTE ȘI: 30 000 de lei, prețul plătit de opt români care au aruncat gunoi la marginea drumului, într-o parcare din Bihor

Back To Top