Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 19 iulie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne indică, astăzi, un potențial creativ extraordinar, iar tensiunile interioare ne determină să ne manifestăm artistic și intelectual cu recunoaștere din partea celor din jur.
• Ingwaz este runa pământului care implică evoluția, munca, productivitatea, stabilitatea, echilibrul, dezvoltarea.
• Runa Hagalaz, a distrugerii, ne ajută să renunțăm ușor la lucrurile, ideile și persoanele toxice din viața noastră, să ne materializăm puternic creativitatea, iar relațile noastre să fie curățate și susținute.

Simbol al pietrei de hotar, Ingwaz anunță sfârșitul unui segment și începerea altuia, finalizarea unui capitol existențial și pragul unui nou start, sfârșitul unei faze mai vechi din viață și apariția uneia inedite. Runa Ingwaz ne anunță că a venit clipa când putem să ducem la capăt proiectele începute mai demult. Cu răbdare, toate ideile ni se materializează. Este nevoie să lucrăm cu lumea noastră interioară și să ducem la bun sfârșit acțunile deja începute. Astăzi, depășim conflictele și certurile, ne înarmăm cu precauție și finalizăm cu succes proiectele aflate în realizare ori ne pregătim pentru o schimbare „piatră de hotar” în viața noastră: un parteneriat, căsătorie, nașterea unui copil, o nouă locuință sau un nou loc de muncă, o nouă afacere, ș.a.m.d.. Ca talisman, runa Ingwaz crește sănătatea generală, aduce echilibru, ne reconectează corpul, mintea și spiritul la realitate.

CITEȘTE ȘI: Descentralizarea educației: Palatele copiilor vor trece în administrarea consiliilor locale

Este urmată de runa Hagalaz care, pentru popoarele germanice, însemna „grindină”, ca o reprezentare concretă a forțelor elementare ce scapă controlului uman și a căror manifestare este stihinică. De aceea, interpretările date lui Hagalaz includ întotdeauna ideea de constrângere, limitare, sau de întârziere, în cel mai bun caz. De multe ori, runa apare într-un tiraj pentru a indica faptul că viitorul este guvernat de forța destinului sau depinde întru totul de altcineva, de obicei o autoritate obiectivă, detașată. Astăzi, runa Hagalaz ne indică un succes obținut după eforturi susținute, în care putem valorifica întârzierile prin introspecție și meditație, în vederea accelerării evoluției spirituale. În tradiția spirituală scandinavă, runa semnifica obstacolul care trebuia depășit de eroul popular pentru a deveni inițiat în secretele magiei.
Runa Hagalaz ne aduce speranță, sprijin la nevoie, efect transformator, putere de refacere fizică și psihică, creativitate intelectuală și artistică, relație afectivă trainică. Runa poate fi și un simbol depășirii cu succes a obstacolelor, debutul unei relații amoroase binecuvântate. Aceasta este runa schimbării, care ne ajută să scăpăm de proaste obiceiuri și influențe negative. Hagalaz ne spune să deschidem ochii și să vedem realitatea cu oportunitățile ei. Simțim cum putem controla conflictele și agitația și să îi împăcăm pe toți. Este momentul să ne păstrăm calitățile și să lucrăm asupra defectelor care ar putea să ne îndepărteze de oamenii apropiați.
Apariția runei Hagalaz este un semn de protecție, un sprijin la necaz, „lumina de la capătul tunelului”, un răgaz pentru recuperarea forțelor, o conjunctură favorabilă pentru a începe o nouă relație amoroasă. Alături Ingwaz, runa arată creativitate concretizată într-o operă artistică, inspirată de iubire. În ultima poziție, runa Hagalaz ne spune să fim optimiști deoarece apar primele rezultate concrete ale eforturilor noastre, iar dacă evenimentele par adverse, este un prilej favorabil pentru deschiderea spre noi orientări și experiențe spirituale.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne atenționează, astăzi, să nu fim încăpățânați, ci să ne folosim flexibilitatea în fața evenimentelor. De asemenea, suntem puși în gardă asupra riscurilor de izolare: să nu ne închidem în lumea noastră interioară pentru că ne putem izola de realitate în singurătate și tristețe, ratând oportunități. Nerăbdarea și tendința de a sări peste detalii sau etape, forțarea demersului firesc al evoluției lucrurilor duc la eșec. Să profităm de energiile zilei care ne ajută la detoxifiere și ne deschid momente de creativitate și iubire.

CITEȘTE ȘI: Patru medalii și locul III în lume, pentru România, la Olimpiada Internațională de Geografie

Back To Top