Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 22 iulie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne indică o zi în care putem deveni risipitori, ne confruntăm cu responsabilități, piedici și stres peste care vom trece cu efort intelectual, înțelegere și conștientizări.
• Naudhiz este runa care ne anunță limitări, amânări, obstacole, toate pentru a ne determina să fim prevăzători și preseverenți în eforturile noastre.
• Runa Eihwaz prevestește o creștere spirituală și intelectuală, depășirea unei situații dificile cu un consum psihic destul de mare.

Naudhiz este runa care avea, în trecut, înțelesul de „vas gol”, cu trimitere la riscul de sărăcie, responsabilitate, obstacol, nemulțumire, frustrare, greutăți. Ea ne arată, astăzi, riscul de piedici, amânări în atingerea scopurilor, dar și depășirea unu moment de criză cu o necesară lecție de viață. În cel mai bun caz, semnificația runei este aceea de a depăși cu răbdare toate constrângerile și limitările impuse din afară, sau de „a măsura de două ori înainte de a tăia o dată”. În unele cazuri, Naudhiz semnifică traversarea unui stres emoțional sau psihic, înregistrat ca urmare a faptului că îndeplinirea dorințelor nu ne ajută în evoluția noastră spirituală.
În tradițiile ezoterice scandinave, runa Naudhiz face legătura între lumea sensibilă și cea spirituală, fiind asociată, din acest motiv, cu „lumea de dincolo” și cu misterele vieții și ale morții. Runa era folosită în magie pentru dobândirea înțelepciunii, a protecției față de entitățile ostile venite de pe lumea cealaltă și pentru inițierea în misterele vieții și ale morții. Runa avertizează, astăzi, asupra necesității de a fi prevăzători, perseverenți în eforturile noastre, finalizarea cu bine a unei acțiuni printr-o nouă călătorie, depășirea unor întârzieri sau obstacole minore, amânare de scurtă durată. Este simbolul unei perioade stresante, dar o bună mobilizare ne poate face mai puternici. Vom avea opțiuni limitate și situații incomode. Se așteaptă de la noi să ne folosim imaginația și credința pentru a reveni la o viață armonioasă. Toate conflictele și certurile se vor încheia cu o perioadă de liniște și pace.

CITEȘTE ȘI: VIDEO NEWS Trei premii importante pentru liceenii de la “Brâncoveanu Vodă” Urlați, la BOOVIE Festival. Regia Aniei Ionescu i-a lăsat mască pe membrii juriului

Runa ne arată că este momentul să ne asumăm obligațiile morale sau materiale proprii, scopul fixat este pe măsura capacităților proprii și, în atingerea lui, vom beneficia de ajutorul Providenței, vom putea depăși micile piedici apărute și vom transforma chiar și amânările în avantaje. Runa Naudhiz ne ajută pentru echilibru între dorință și posibilitate.
Este urmată de runa Eihwaz, a inițierilor, a ritualurilor, care ne conectează direct la forța divină și ne aduce schimbare, inițiere, transformare. Simbolul acestei rune este Arborele Cosmic, Copacul Veții Yggdrasill, care își păstrează rădăcina în pământ și crengile în înaltul cerului și susține întregul univers cu cele nouă lumi ale sale. Eihwaz prevestește o creștere spirituală și intelectuală. Este nevoie să ne îndepărtăm de rutină pentru a găsi noi căi de abordare a scopurilor noastre, să folosim întârzierile și obstacolele pentru a învăța din ele.
Astăzi, Eihwaz ne arată că vom fi în stare să depășim anumite situații conflictuale, suntem prevăzători și perseverenți în direcția cea bună. Eihwaz ne confirmă, astăzi, traversarea unor momente dificile, care necesită o reevaluare a noastră și a situațiilor prin care trecem. Runa indică faptul că graba nejustificată în finalizarea unei acțiuni poate conduce la un eșec total. Este momentul să ne plătim toate datoriile de onoare față de cei pe care i-am nedreptățit și să ne străduim să remediem, măcar parțial, consecințele actelor noastre. În ultima poziție, runa Eihwaz ne arată depășirea unei situații dificile pe care este nevoie să o privim ca un test pentru desăvârșirea spirituală, traversarea crizei se realizează cu un mare consum nervos. Ca talisman, Eihwaz ne ușurează schimbările prin care trecem.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne arată necesitatea unei reevaluări ale scopurilor noastre, echilibrarea lor conform necesităților reale sau schimbarea strategiei prin care încercăm să ajungem la țelurile propuse. Este o zi în care mentalitatea noastră se poate schimba și vom fi obligați să analizăm altfel dificultățile și provocările prin care trecem, cu răbdare și realism.

CITEȘTE ȘI: Dozatoare cu apă rece montate în mai multe puncte din Ploiești, pe durata avertizărilor de caniculă

Back To Top