Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 26 iulie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne indică o zi plină, în care beneficem de prosperitate, ne folosim cele mai frumoase calități pentru a ne ghida și a ne recăpăta curajul, forța interioară și vindecarea.
• Fehu este runa bogăției materiale, dar și morale, ne menține realismul și ne ajută pentru noi începuturi.
• Runa Tyr reprezintă calea războinicilor, curajul și forța noastră, dar și spiritul de autosacrificiu pentru cele mai înalte credințe, dacă vom fi în stare să ne stăpânim impulsivitatea și agresivitatea.

Runa Fehu ne arată bunăstare, armonizare cu nevoile fizice și financiare, scopuri, promovare, autocontrol, echilibrare. Fehu include două aspecte: realitatea de zi cu zi a vieții și motivația care ne propulsează către scopuri. Runa Fehu ne reamintește că noi trebuie să ne asigurăm fizic și psihic împotriva provocărilor zilnice, ne aduce la realitatea și nu ne lasă să suferim după lucrurile imposibil de obținut.
Runa Fehu se referă deopotrivă la câștigul material și la calitățile noastre morale. Semnificația cea mai des întâlnită pentru Fehu este aceea a prosperității dobândite prin hărnicie și răbdare, datorită eforturilor susținute. Deși semnificația inițială la popoarele nordice era aceea de gospodărie înstărită, acest sens a cunoscut un proces de abstractizare, ajungând să semnifice mai întâi averea, în general, și, ulterior, un om de caracter, care își câștigă bunăstarea prin muncă cinstită. Runa arată că se apropie zile de prosperitate, care pot consta fie în șansa unei cariere mai bine plătite, fie într-o investiție financiară care produce rezultatele scontate, fie din răsplată pentru munca prestată anterior.

CITEȘTE ȘI: Admitere Medicină 2022. Cu ce note au intrat la facultate viitorii medici, farmaciști și dentiști

Fehu ne spune că tot ce ne dorim acum se realizează cu ușurință, vom putea să prosperăm financiar și să obținem tot ce ne dorim. Este o zi în care putem să ne urmăm visurile, dar să nu uităm să-i ajutăm și pe ceilalți, dacă au nevoie de noi. Cu cât mai mult bine vom face, cu atât vom primi mai mult înapoi.
Astăzi, aspectul pozitiv al acestei rune, bunăstarea, poate lua o extremă periculoasă, și anume lăcomia, din cauza căreia riscăm să îndepărtăm de lângă noi prietenii și familia. Astăzi, este nevoie să ne controlăm cu atenție dorințele și banii, să fim prudenți în fața provocărilor și a confuziei, să evităm cu înțelepciune potențialul agresiv al zilei, sugerat de runa următoare: Tyr.
Runa Teiwaz sau Tyr are înțelesul de disciplină, autosacrificiu, conflict, forță, calea războinicilor. Reprezintă toate calitățile asociate cu divinitatea: forță, eroism, obligații și responsabilitate, dar și un adânc mister. Simbol al luptei și fermității necesare pentru a cuceri, runa Tyr reprezintă victoria într-o cauză dreaptă: pentru bine, împotriva răului, dar și dezvăluirea celor mai ascunse secrete din viața noastră sau a cuiva apropiat. Este momentul detașării de greutăți și al eliberării spiritului. Runa spune să ne folosim simțul practic atunci când facem planuri de viitor, să evităm visarea cu ochii deschiși care ne îndepărtează de lucrurile importante, riscând să ne pierdem în mărunțișuri.
Runa Tyr reprezintă succes în orice inițiative și faptul că suntem pe cale de a aborda o cauză nobilă, desfășurată la vedere cu mijloace oneste și însoțită de multă pasiune. Provocările zilei pot fi învinse prin puterea voinței și unitatea gândirii, iar reușita va fi de durată și permanentă. Iar dacă ne simțim sterili, fără inspirație, derutați de probleme emoționale sau pasiuni iluzorii, runa Tyr ne arată că avem nevoie de un respiro, altfel ne vom împotmoli în analize și amănunte fără sfârșit. Dacă dificultățile s-au adunat, este nevoie de eforturi personale.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne arată că a venit ziua în care perseverăm în eforturile și activitățile noastre. Ne așteptă recompense materiale, însă, astăzi, mai mult decât oricând, este nevoie să ne păstrăm rațiunea și simțul practic. Să ne ferim de entuziasmul excesiv, să fim atenți să nu sărim peste etape și să să nu cedăm nerbădării. Este o zi potrivită pentru a ne reexamine scopurile cu deosebită seriozitate și perseverență în efortul personal.

CITEȘTE ȘI: MApN vrea ca românii din diaspora să fie obligați să revină în țară, în caz de război. Vezi proiectul

Back To Top