Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

horoscop
Categorie: Timp liber

 

• Luna Nouă în Leu ne influențează deja și ne îndeamnă să ne eliberăm de poverile toxice ale trecutului, ne va scoate la lumină incertitudinile pe care le avem pentru a clarifica și a conștientiza ceea ce dorește cu adevărat sufletul nostru.
• Vom avea tendința să facem schimbări majore pentru a elimina ceea ce este otrăvește sau ne consumă energia, iar motivațiile pot veni cu destul de multă brutalitate.
• Luna Nouă este despre noi începuturi, iar astrele din jur ajută printr-o energie de creativitate, de originalitate, astfel încât vom manifesta, în următoarele luni, talentele noastre, abilitățile native și capacități personale pe care, până acum, poate le-am neglijat. Să aflăm cum este aspectată fiecare zodie.

Berbec – Responsabilitățile și relațiile sunt în atenție astăzi, zona emoțiilor este pusă sub reflector, așa că poate apărea riscul subiectivismului, creativitate mare, de evitat orice conflict și implicarea în treburile altora, dozarea eforturilor pentru păstrarea sănătății.
Taur – Eficiență în zona casei și a familiei, astrele susțin reparațiile și amenajarea căminului, dar scot la iveală tensiuni în familie pentru a fi rezolvate, nevoia de comunicare deschisă și diplomație, de stăpânit spiritul combativ.
Gemeni – Șanse de călătorii sau plimbări, nevoia de răbdare susținută pentru că pot apărea anumite întârzieri, astrele atrag atenția asupra emotivității mari, nevoia de concentrare și de claritate mentală.
Rac – Preocupări financiare, energie vitală fluctuantă, astrele recomandă încredere mai mare în forțele proprii și momente de relaxare pentru refacerea sănătății, precauție în zona prietenilor.

CITEȘTE ȘI: RUNA MAGICA. Astăzi: HAGALAZ și THURISAZ: Ștergem situațiile rele

Leu – Astrele influențează prin sensibilitate mai mare decât de obicei, energie și entuziasm, sunt încurajate înnoirile de imagine, prudență în domeniul profesional și mai ales în relațiile cu autoritățile.
Fecioară – Tendința de retragere din agitația socială, nevoia de introspecție și clarificări interioare, astrele sporesc riscul de afecțiuni, așa că este nevoie de evitarea cu orice preț a eforturilor fizice și psihice intense.
Balanță – Comunicarea și negocierile cu grupurile de prieteni sau parteneri sunt favorizate astăzi, astrele aspectează investițiile în proiecte de viitor, dar cu mare prudență la detalii și la tedința de cheltuieli impulsive.
Scorpion – Astrele scot în evidență imaginea publică, apar provocări profesionale, de evitat contrazicerile, nevoia de flexibilitate mare la schimbările de la muncă, atenție mărită la cheltuieli.
Săgetător – Astrele scot în evidență dorința de călătorie și apariția unor informații noi despre planurile de deplasare, de evitat deciziile majore și promisiunile publice fără acoperire, atenție sporită la detaliile din acte.
Capricorn – O zi numai bună eliberării de datorii și reorganizării cu mare atenție a bugetului, nevoia de încredere în șanse financiare mai mari, astrele arată risc de teniuni cu membrii familiei, așa că nevoia de diplomație și flexibilitate față de părerile celor dragi este accentuată.
Vărsător – Provocări, astăzi, în zona comunicării, nevoia de prudență și evitare a conflictelor, astrele creează confuzii și recomandă evitarea unor hotărâri majore, clarificări interioare privind relațiile solicitante.
Pești – Agitație profesională, astrele arată risc de tensiuni parteneriale, oboseala își spune cuvântul, așa că sunt de evitat mai ales eforturile psihice, nevoia de încredere mai mare în forțele proprii.

CITEȘTE ȘI: Termoficare Prahova demarează lucrări urgente la Cazanul de Apă Fierbinte Nr. 2 – singura instalație de producție aflată în funcțiune din CET Brazi

Back To Top