Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 29 iulie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne îndeamnă, astăzi, să nu trecem la acțiune în ceea ce privește planurile pe care le-am făcut fără să le gândim prea bine și să ne orientăm de două ori, pentru că am putea vedea oportunități pe care le-am neglijat până acum.
• Isa este runa înghețului, care semnifică blocarea și răbdarea pentru a lăsa potențialul să se adune.
• Runa Ansuz ne arată soluția zilei: echilibrul dintre minte și corp, justiția, clarviziunea.


Runa Isa semnifică blocarea planurilor sau acțiunilor noastre, suntem avertizați să ne amânăm activitățile și să luăm în seamă valoarea întârzierilor, a stagnărilor și a inerției, care ne sugerează o perioadă numai bună pentru a gândi de două ori înainte de a trece la fapte. Isa ne arată, astăzi, credință răsplătită, împlinirea visurilor, eliberarea de griji, rezolvarea problemelor pentru a păși într-o nouă etapă, o schimbare progresivă în bine, dar neforțată. Situațiile dificile pot fi depășite prin răbdare și există posibilitatea să renunțăm la o mentalitate sau la niște obiceiuri proaste, pentru a merge mai departe. Este o zi în care va fi nevoie să gândim cu propia minte, să nu ne lăsăm controlați și influențați de ceilalți dacă nu ne argumentează opiniile lor cu mare rațiune. Runa Isa marchează încheierea unei perioade de acumulări materiale și spirituale, de sacrificii și frustrări, precum și începutul alteia fericite, cu mai puține griji. Puterea sa ca talisman conduce la manifestarea și dezvoltarea unor talente native.

CITEȘTE ȘI: VIDEO NEWS Aur pentru ploieșteanul Gabriel Stanciu, elev la CNILC, la Microsoft Office Specialist (MOS) World Championship

Este urmată de runa Ansuz, care simbolizează o figură autoritară, conducătorul, echilibrul dintre minte și corp, justiția, clarviziune, înțelepciunea și inspirația divină, dar și puterea de a vindeca. Sfaturile primite astăzi de la cei mai experimentați, vârstnici, înțelepți decât noi sunt valoroase și ne încurajează puterea de a depăși orice obstacol și inițierea într-o nouă etapă. În angajare, examen sau test scris, vom fi protejați și ajutați de persoane mai înțelepte, vârstnice. Runa Ansuz este simbolul ființei umane, al „eului” din psihologie, dar și al harului spiritual dăruit de divinitate. Runa semnifică și capacitățile paranormale sau un dar divin, care are, de obice, legătură cu arta, poezia, oratoria. Simbolul acestei rune este un profesor. Poate arăta și începutul unei noi vieți, însoțit de puterea forțelor divine, cu care avem astăzi, un contact puternic.
Este o zi în care să ne folosim „cu cap” experiența de viață, pentru a nu ne pune în pericol sănătatea psihică.
Folosită că talisman, runa Ansuz, invocă ajutorul oamenilor și facilitează cooperarea cu aceștia sau cu diferite grupuri din societate. Lângă Isa, Ansuz semnifică deținerea sau utilizarea capacităților paranormale. În ultima poziție, runa Ansuz ne arată că, prin puterea inteligenței și a intuiției dăruite de divinitate, avem șansa să ne ridicăm social, ameliorându-ne și situația materială, cu condiția ca exacerbarea orgoliului și nepăsarea față de ceilalți să nu ne piardă.
Sfatul runelor:
Runa Magica ne spune că ne putem aștepta la întârzieri care sunt binevenite, răbdarea ne va conduce la succesul material scontat, dar este necesar să evităm risipa și cheltuielile inutile. Este momentul să ne manifestăm mai pregnant umanismul, generozitatea și toleranța față de ceilalți, să nu acționăm din impulsivitate și să avem încredere în forțele noastre interioare care, astăzi, sunt ghidate direct de către divinitate.

CITEȘTE ȘI: Soluția propusă de Termoficare Prahova pentru ca Ploieștiul să nu rămână fără apă caldă

Back To Top