Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 2 august
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne arată o zi în care obținem clarificări asupra problemelor care trenează de ceva timp, reușim să comunicăm bine și la nivel elevat, înțelegem situații care până acum erau neclare și rezolvăm dificultăți mai vechi.
• Ansuz este runa figurii autoritare, a înțelepciunii lui Odin, cel mai mare dintre zeii nordici, primim sprijin și echilibru între minte și corp și claritate în gândire.
• Runa Eihwaz ne anunță, astăzi, schimbări și rezolvări care ne solicită răbdarea, inițieri, descâlcirea unor situații neclare până acum, dar și posibile amânări.


Runa Ansuz reprezintă o figură autoritară, un conducător, echilibrul dintre minte și corp, justiția, clarviziunea, șamanul. Pentru popoarele germanice, runa avea semnificația de semnificația de „grai” sau „gură”, indicând primirea unui sfat bun și dezinteresat, o ucenicie sau un noviciat într-o nouă profesie și chiar obținerea înțelepciunii. Apariția runei într-un tiraj indică faptul că dăm dovadă de precauție și înțelepciune, surmontând orice obstacol apărut. Astăzi, sfaturile bune și oneste vin de la persoane mai experimentate sau mai vârstnice, înțelepte. Este o zi bună pentru o ucenicie, un interviu de angajare, examene sau teste, în care vom fi protejați și ajutați.
Runa Ansuz este simbolul „eului” din psihologie, dar și al harului spiritual dăruit de divinitate, ne oferă fermitate și claritate în luarea deciziilor, sprijin altruist, capacități paranormale și unitatea cuplului, dar și datoria, responsabilitatea, organizarea socială. Această rună reprezintă un talent deosebit, un dar divin, de obicei are legătură cu arta, poezia, oratoria. Simbolul acestei rune este un profesor. Poate arăta și începutul unei noi vieți, însoțit de puterea forțelor divine. Runa ne avertizează, astăzi, că este nevoie să ne păstrăm modestia, astfel vom vedea clar oportunitățile care apar. Folosită că talisman, runa Ansuz, invocă ajutorul oamenilor și facilitează cooperarea cu aceștia sau cu diferite grupuri din societate.
Astăzi, ea este urmată de runa Eihwaz, ceea ce ne spune că planurile noastre de viitor vor suferi amânări, motiv pentru care ar fi bine să ne concentrăm pe rezolvarea unor probleme mai vechi. Runa Eihwaz reprezină Copacul Vieții, Arborele Cosmic Yggdrasill, care își păstrează rădăcina în pământ și crengile în înaltul cerului și susține întregul univers cu cele nouă lumi ale sale. Eihwaz prevestește o creștere spirituală și intelectuală pentru care este nevoie să ne îndepărtăm de rutină și să ne schimbăm mentalitatea.

CITEȘTE ȘI: GALERIA DE ARTĂ PLOIEȘTI. Pictură de Carmen Bălan: „Tăcerea zeilor”

Reușitele de astăzi ne vor da un sentiment de eliberare și flexibilitate. Obstacolele zilei ne vor fi de folos și pot fi exploatate în avantajul nostru. Runa Eihwaz indică astăzi, o rezolvare a situației conflictuale cu prevedere și perseverență în direcția cea bună sau rezolvarea unor probleme neglijate prea mult timp. Runa Eihwaz reprezintă forță cosmică transformatoare a timpului, necesitatea înțeleasă, răbdarea, sinteza contrariilor, impulsul care determină o acțiune sau o dorință.
Eihwaz ne avertizează că graba nejustificată în finalizarea unei acțiuni poate conduce la un eșec total. Este nevoie să ne plătim toate datoriile de onoare față de cei pe care i-am nedreptățit și să ne străduim să remediem, măcar parțial, consecințele actelor noastre. În ultima poziție, Eihwaz ne spune că urmează depășirea unei situații dificile, care ne este dată pentru elevare spirituală, dar mai ales pentru alinierea scopurilor noastre cu necesitățile noastre reale. Surmontarea obstacolelor și traversarea crizei se realizează cu un mare consum nervos. Runa Eihwaz ușurează schimbările în viață și ajută în comunicare și obținerea sprijinului spiritual.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne atrage atenția, astăzi, asupra necesității de a ne manifesta mai pregnant umanismul, generozitatea și toleranța față de ceilalți. Ne descurcăm mult mai bine dacă ascultăm și sfaturile persoanelor mai experimentate și dăm dovadă de empatie. Este o zi în care ni se solicită controlul reacțiilor impulsive, va fi nevoie să ne folosim „cu cap” experiența de viață, avem intuiție și inteligență, dar să fim atenți la exacerbarea orgoliului și nepăsarea față de ceilalți. Runa Magica ne anunță și posibile amânări ale planurilor de viitor, însă acestea permit clarificări ale unor probleme mai vechi și un răgaz de meditație.

CITEȘTE ȘI: 66 de șoferi de microbuze și autobuze sancționați, la Ploiești, pentru că nu au respectat traseele și stațiile

Back To Top