Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 7 august
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne arată o zi cu un mare potențial energic, suntem plini de vitalitate și de veselie, avem succes în tot ceea ce întreprindem și avem forța pentru a duce la capăt orice ne propunem.
• Atenție, însă, pe cât de armonioasă și activă este ziua, există riscul de a cădea în excese și egoism, de a ne manifesta mai vehement decât altădată, alimentând, astfel, tensiunile din jurul nostru.
• Ne vom implica bucuroși în activități care ne solicită participarea fizică și ne distrăm, însă nu trebuie să uităm să avem grijă de cei din jur și să îi privim cu empatie pe cei care au nevoie de ajutorul nostru.


Runa Wunjo ne indică, astăzi, succes, recunoaștere de realizări, veselie, iluminare, obținerea scopurilor, mulțumire. Ea era, pentru neamurile germanice, runa bucuriei și a fericirii. Apariția ei într-un tiraj indică o rezolvare benefică a oricărei situații. În compania altor rune, Wunjo trimite la o conotație pozitivă a oricărei acțiuni sau stări. Wunjo aduce cu ea, astăzi, recomandarea de a trata toate noutățile survenite cu multă prudență.
Runa arată forță psihică, inspirație divină, extaz, calea către țelul spiritual, victorie datorată tăriei de caracter, plăcerea, armonia, sănătatea, ameliorări în toate domeniile de viață, recunoașterea. Runa Wunjo ne recomandă, astăzi, să ne facem noi prieteni și parteneri. Ne putem ocupa de ambițiile personale, pe care le vedem cu claritate acum.
Apariția runei Wunjo într-un tiraj asigură victoria. Suntem motivați, avem încredere în noi, experimentăm o stare de stabilitate și de claritate care ne luminează întreaga zi, dar să nu uităm de nevoile celor de lângă noi.
Este urmată de runa Uruz, care ne confirmă sănătatea și vitalitatea, însă ne avertizează asupra unui potențial de reacție brut, instinctual. Uruz este runa Domnului, a mâinii sfinte a preoților șamani și are două fețe: o față bună și alta negativă. Reprezintă conștiința existenței morții, ceea ce îl deosebește pe om de animale. Reprezintă, în sens ezoteric, energia, pasiunea, vitalitatea, instinctul, sexualitatea, fertilitatea masculină, dar și subconștientul, iraționalitatea, experiențele șamanice, mintea primordială asociată cu Odin zeitatea.
Runa Uruz este runa vitalității, a voinței pure, curajului și inițiativei. În esența sa, runa este un semnificator al puterii conducătoare, al virilității. Uruz este ideograma pentru energia de nestăvilit a bourului sălbatic, care reprezenta, în mistica nordicilor, forța cosmică generatoare a Universului. Aurochs, o specie de bou sălbatic similar taurului cu coarne lungi, era sacrificat în ritualuri, când un băiat ajungea la maturitate. Sacrificarea sălbaticului Aurochs semnifica inițierea în forță și maturitate, primul nivel al misterelor.
Energia acestei rune este puternică, brută, specific masculină, echivalent al elementului Foc.

CITEȘTE ȘI: Bugetul pentru bursele școlare va fi de 10 ori mai mare din toamna anului viitor

Runa Urus ne arată că avem o sănătate și o rezistență deosebite sau că, după o boală, urmează o însănătoșire rapidă. O altă conotație tradițională pe care o avea runa era și aceea de îmbogățire prin folosirea înțeleaptă a resurselor proprii, survenită în urma unei schimbări firești în viață. Runa Uruz arată și ieșirea din sărăcie, ca urmare a voinței noastre de mai bine.
Runa ne indică, astăzi, că avem tendința de libertate, suportăm cu greu și reacționăm destul de brutal la orice formă de constrângere, dorim să ne manifestăm potențialul creativ și valorile interioare. Dacă nu vom cădea pradă instictelor brutale și ne vom folosi cu înțelepciune resursele interioare și exterioare, eforturile noastre vor fi răsplătite la fiecare nivel.

Uruz ne confirmă o schimbare în bine, o forță protectoare. În ultima poziție, runa Uruz ne arată că ni se oferă șansa unui nou început, avem toate căile deschise ca să ne luptăm pentru crezul nostru și primim sprijinul necesar pentru a ne materializa dorințele.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne sfătuiește, astăzi, să ne folosim de legea divină care afirmă că binele pe care-l facem altora ni se întoarce înzecit pe toate planurile (profesional, familial, amoros). Vom reuși să învingem toate obstacolele și să ne realizăm dorințele, dar respectând condiția să nu călcăm peste ceilalți. Runa Magica ne spune că îmbunătățirea condițiilor noastre de viață se va concretiza dacă nu ne lăsăm pe tânjeală și avem ca prioritate scopuri nobile, spre folosul tuturor.

CITEȘTE ȘI: Cinci români răniți în accidentul de autocar din Bulgaria au fost transferați la București

Back To Top