Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 9 august
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne arată o zi plină de emoții, ies la suprafață informații din subconștientul nostru, iar soluția la provocările care apar este realismul.
• Laguz este runa apei, a psihicului, a profunzimilor noastre, a fanteziilor și a imaginației, a capacităților noastre interioare.
• Runa Othala ne trimite la valorile pe care le-am moștenit de la înaintașii noștri, la zestrea genetică și etică pe care o avem și ne ajută să rămânem cu picioarele pe pământ în timp ce inspirația ne face să dorim mai mult de la noi și de la ceilalți.


Laguz este runa care ne dezvăluie emoțiile, frica, subconștientul, gândurile ascunse, revelațiile, intuiția. Simbol al apei, Laguz reprezintă sensibilitatea, receptivitatea, dar și adaptabilitatea, perspicacitatea și forța invizibilă. Uneori, runa este indicatorul unor abilități psihice certe, a existenței unei susțineri feminine sau o ghidare clară din partea puterilor superioare din lumea invizibilă. Runa Laguz ne îndeamnă să perseverăm cu răbdare în scopurile noastre așa cum apa sapă stânca, să ne facem ordine în priorități și să scoatem la suprafață abilitățile interioare pentru a depăși cu succes dificultățile. Runa ne avertizează, astăzi, să evităm extremele prin comportamentul nostru și să nu facem excese. Laguz ne anunță că urmează un drum ascendent dacă reușim să ne păstrăm claritatea și forța interioară. Astăzi, runa Laguz ne îndeamnă să avem încredere în intuiția noastră și să ne ascultăm vocea interioară. Ca talisman, Laguz mărește abilitățile psihice, combate frica, echilibrează dezordinile mintale și emoționale, descoperă gândurile ascunse.

CITEȘTE ȘI: Lucrări finalizate la Școala Gimnazială “George Coșbuc”

Este urmată de runa Othala al cărei înțeles este acela de proprietate, țară, om, permanență, sinteză, moștenire, casă, simț de apartenență. Simbol al moștenirii strămoșilor noștri, Othala semnifică necesitatea continuării efortului susținut pentru stabilizarea și fructificarea patrimoniului, a bunurilor spirituale și materiale acumulate în timp. Este semnul stabilității și liniștei în gospodărie. Simbolul acestei rune este un conducător de grup înconjurat de oameni care îl ascultă.
Astăzi, Othala ne indică o perioadă de prosperitate, succes financiar și echilibru în viața personală. Reușim să achiziționăm un obiect valoros sau ne alegem un scop măreț pentru următoarea perioadă din viață. Legăturile cu străbunii – materiale și spirituale – își vor face cât de curând simițite prezența și ei ne întind acum o mână de ajutor când avem nevoie. Problema este finalizată. Suntem recompensați pentru efortul de a ne folosi calitățile personale și primim în moștenire fie bunuri materiale (imobiliare, funciare sau financiare), fie bunuri spirituale (cărți vechi, manuscrise, obiecte de artă, etc.). Ca talisman, runa Othala ne ajută să facem achiziții corecte și rezistente, întărește legăturile cu familia, dar ne susține și la găsirea punctului de sprijin al existenței, la întărirea capacității de a fi aici și acum.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne pune în gardă, astăzi, asupra îndoielii de sine și a gândurilor negative, mai ales dacă refuzăm schimbarea sau încrederea în a ne autocunoaște. Este momentul să ne folosim intuiția ca pe un radar și vom putea aprecia situația dintr-un unghi nou. Este o zi în care ne vedem clar dorințele noastre profunde, în care este nevoie să avem încredere în propriile capacități și calități. Să nu ne mai îndoim de noi înșine și să acordăm atenția cuvenită „vocii interioare”. Vom fi ghidați către înțelegeri profunde și vom fi sprijiniți să depășim problemele trecutului. Runa Magica ne spune că rezolvările zilei cer schimbări de optică, realism, sinceritate de sine, multă răbdare și diplomație.

CITEȘTE ȘI: RÂFOV: Lucrări de aproximativ 2 milioane de lei pentru modernizarea rețelei electrice în Moara Domnească și Mălăiești

Back To Top