Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 10 august
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne anunță o zi cu prosperitate, în care aducem un plus de valoare resurselor noastre, avem creativitate și o folosim cu realism pentru a valorifica ceea ce am moștenit de la înaintașii noștri.
• Fehu este runa prosperității, a bogăției, a comerțului și a norocului care urmează eforturilor noastre de mai bine.
• Runa Othala reprezintă zestrea pe care am moștenit-o de la familia noastră și care ne ajută să ne menținem cu picioarele pe pământ, să ne bucurăm de realitatea în care trăim.

Runa Fehu ne anunță, astăzi, că vom avea prosperitate, bani, bunăstare, ne armonizăm cu nevoile fizice și financiare, avem idei noi și capacitatea de autocontrol și echilibrare.
Fehu ne mai arată căutarea unui scop nobil, dar și abilitatea noastră de a ne proteja de provocările care apar în drumul nostru. Runa Fehu ne aduce la realitatea zilnică și nu ne lasă să suferim după lucrurile imposibil de obținut.
Rună a câștigului material, Fehu reprezintă în plan superior, calitățile noastre morale. Semnificația cea mai des întâlnită pentru Fehu este aceea a prosperității dobândite prin hărnicie și răbdare, datorită eforturilor susținute. Deși înțelesul initial, la popoarele nordice, era acele de gospodărie înstărită, acest sens a cunoscut un proces de abstractizare, ajungând să semnifice mai întâi averea, în general, și, ulterior, un om de caracter, care își câștigă bunăstarea prin muncă cinstită. Este importantă mai cu seamă vestea bună pe care o dă apariția runei în cazul în care traversăm o perioadă de austeritate financiară. Runa arată că se apropie zile de prosperitate care poate consta fie în șansa unei cariere mai bine plătite, fie într-o investiție financiară care produce rezultatele scontate, fie din răsplată pentru munca prestată anterior.

CITEȘTE ȘI: O singură fântână arteziană construită într-un cartier nou, în ultimii 30 de ani, la Ploiești

Fehu ne asigură, astăzi, că tot ce ne dorim se realizează cu ușurință, avem toate șansele să prosperăm financiar. Este o zi bună pentru a ne urma visurile, dar este nevoie să nu uităm de cei care depind de ajutorul nostru. Se prevestește un câștig material (sub orice formă), previzibil și dobândit prin munca noastră și o perioadă de stabilitate financiară. Runa Fehu mai poate semnifica avere sau câștiguri, apar noi posibilități financiare sau începem fie o carieră nouă și profitabilă, fie o afacere rentabilă.
Runa Othala reprezintă moștenirea strămoșească, casa, proprietatea, permanența, simțul de apartenență. La fel ca și Fegu, ea este o rună care ne îndreaptă către realism, eficiența acțiunilor noastre va fi una concretă și ne vom simți prezenți, ancorați în realitatea de aici și acum. Runa Othala ne indică și necesitatea continuării efortului susținut pentru stabilizarea și fructificarea patrimoniului, a bunurilor spirituale și materiale acumulate în timp. Este semnul stabilității și liniștei în gospodărie. Othala ne confirmă ceea ce ne arată astăzi Fehu: urmează o perioadă de prosperitate, succes financiar și echilibru în viața personală. Reușim să facem o achiziție importantă sau să ne alegem un scop măreț pentru următoarea perioadă din viață. Legăturile cu străbunii – materiale și spirituale – își vor face cât de curând simițite prezența și ei ne ajută în problemele zilei. Vom fi recompensați pentru efortul depus fructificării calităților noastre personale, prin moșteniri fie materiale, fie spirituale.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne sfătuiește, astăzi, să perseverăm în eforturile și activitățile noastre, deoarece va urma un câștig material substanțial, în pofida celor care ne împiedică, ne descurajează sau a conjuncturii momentane nefavorabile. Runa Magica ne pune în gardă asupra iluziilor, a traumelor trecutului pe care este nevoie să le depășim pentru a ne urma drumul fără temeri, angoase, tensiuni care pot denatura în conflicte. Astăzi, avem nevoie de răbdare și diplomație care să putem întări eficient legăturile de familie și să ne găsim punctul de sprijin al existenței.

CITEȘTE ȘI: Comisia Europeană: 149 de milioane euro alocați României pentru producția de hidrogen

Back To Top