Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 11 august
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne arată o zi cu adevărat bună, în care vom culege roadele eforturilor noastre și vom avea parte de conștientizări asupra modului nostru de a crește interior și social.
• Jera este runa recoltei, răsplata, ciclurile dezvoltării și înflorirea, ne arată că totul evoluează în propriul ritm și perseverența noastră duce la rezultate frumoase.
• Runa Dagaz ne spune, astăzi, că răsare soarele și pe strada noastră, înțelegem rapid situațiile din jur și reușim să ne dăm seama de aspecte pe care nu le-am conștientizat până acum.

Runa Jera semnifică ciclicitatea, recompensa karmică, recolta conformă proverbului românesc „după faptă și răsplată”. Din acest motiv, ea mai este denumită și „runa justiției”, indicând, în numeroase cazuri, ieșirea dintr-o dilemă cu ajutorul unui sprijin legal. Recompensa indicată de Jera se manifestă în realitate potrivit dictonului „toate lucrurile bune la timpul lor”, după eforturi ori după fapte bune. În mitologia nordică, runa reprezenta o punte între lumi, periculoasă pentru cei neinițiați, respectiv un fel de „cutia Pandorei”. Runa era utilizată, de asemenea, în theurgie (magie albă care are puterea de a stăpâni și dirija elementele naturii), pentru alungarea grindinei de către magii comunităților.
Runa Jera ne arată o remodelare interioară, înnoire lentă dar sigură, amânările zilei sunt de natură să ne asigure asupra recompensei noastre, ritmul ni se pare încet, dar duce la răsplată. Vom avea parte de momente plăcute în cuplu sau succes profesional. Recompensele vor fi rezultatul anturajului în care ne-am găsit, fie că a fost vorba de dragoste sau de relații în societate. Răbdarea și corectitudinea noastră vor fi răsplătite. Cheia succesului zilei este să rămânem deschiși și sinceri cu noi înșine și cu ceilalți. Orice ilegalitate va duce la pericole care nu pot fi prevăzute. Este necesară acceptarea ritmului natural al lucrurilor, permiterea dezvoltării și a evoluției situațiilor fără intervenție, iar împotrivirea în fața destinului aduce probleme. Să evităm graba nejustificată și impetuozitatea.

CITEȘTE ȘI: Previziuni: O treime dintre britanici vor alege între „încălzire și mâncare”

Runa Dagaz este lumina de la capătul tunelului, zorii zilei, iluminarea, înțelegerea, conștientizarea. Dagaz ne arată o perioadă de fericire, de succes și satisfacții ale activităților noastre. Runa face legătura la natura cerească a lumii și simbolizează armonia cu mediul înconjurător și infinitul.
Simbol al soarelui de primăvară ce determină creșterea și înflorirea, Dagaz reprezintă o dezvoltare favorabilă, pe deplin consimțită, însoțită de entuziasm și speranță. Runa arată ieșirea din întuneric în lumină, dar și o înțelepciune fără vârstă și o transformare spirituală. Dagaz ne indică prosperitatea, mărirea, sănătatea recăpătată, triumful asupra situației potrivnice. Într-un mod lent, dar sigur, forțele noastre cresc, dorințele se clarifică, dar decisivă este, însă, propria noastră atitudine.
Posibilitățile de rezolvare se înmulțesc și ne vin în întâmpinare, scoțând la lumină o altă fațetă a noastră, resurse lăuntrice necunoscute sau neexploatate până acum. Simbolul acestei rune este persoana care caută. Singurul pericol al runei Dagaz vine din esența ei: dacă nu suntem pregătiți pentru transformare, ar fi bine să începem eforturile în acest sens. Dagaz ne spune că, acum, umbra începe să coboare și situațiile ce ni se păreau confuze încep să devină mai clare, răbdarea fiind una dintre cheile înțelegerii. Runa Dagaz ne aduce rezultate pozitive în orice domeniu.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne sfătuiește, astăzi, să fim precauți pentru că planurile făcute deja riscă să fie date peste cap de schimbări neașteptate, cauzate de probleme stringente și frustrări neprevăzute apărute în viața cotidiană. Suntem puși în gardă asupra tendinței de grabă și de a ne minți singuri. Astăzi, contrazicerile ne pot pune într-o situație inconfortabilă. Runa Magica ne spune să ne păstrăm sinceritatea pentru că numai această atitudine ne va oferi oportunități pe care este nevoie să le abordăm cu seninătate și atitudine pozitivă. Ne aflăm în pragul unei înnoiri, al unei ameliorări, cu condiția să ne înlăturăm îndoielile, ezitările și pesimismul.

CITEȘTE ȘI: Ploieștiul, finalist pentru titlul de „Capitala Tineretului din România” 2024

Back To Top