Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 13 august
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne arată, astăzi, o zi cu prosperitate, cu armonie și echilibrare, în care este favorizată vindecarea de rănile trecutului, recăpătarea sănătății fizice și emoționale.
• Fehu este runa blândeții și a bunăstării, care ne ajută în recăpătarea autocontrolului și a echilibrului interior, ne ține cu picioarele pe pământ și ne ajută în evoluția noastră.
• Runa Uruz este energia, asigurarea că ne recăpătăm sănătatea și vigoarea, avem forță interioară și fizică, ne folosim puterile, dar avem și determinarea de a rezolva aspectele dificile ale zilei.

Fehu este runa care ne confirmă prosperitatea, ne arată că beneficiem de bani, bunăstare, armonizare cu nevoile fizice și financiare, ni se clarifică scopurile, suntem promovați, ne recăpătăm autocontrolul și echilibrarea. Runa Fehu se referă la realitatea de zi cu zi a vieții și catalizatorul ce ne propulsează dincolo de scopuri. Ea ne reamintește că noi trebuie să ne asigurăm fizic și psihic împotriva provocărilor. Fehu ne aduce la realitatea zilnică și nu ne lasă să suferim după lucrurile imposibil de obținut.
Runa Fehu este o rună a câștigului material, dar, în plan superior, reprezintă și calitățile noastre morale. Semnificația cea mai des întâlnită pentru Fehu este aceea a prosperității dobândite prin hărnicie și răbdare, datorită eforturilor susținute. Deși semnificația inițială la popoarele nordice era aceea de gospodărie înstărită, acest sens a cunoscut un proces de abstractizare, ajungând să reprezinte mai întâi averea în general și, ulterior, un om de caracter, care își câștigă bunăstarea prin muncă cinstită. Este importantă mai cu seamă vestea bună pe care o dă apariția runei într-un tiraj, în cazul în care consultantul traversează o perioadă de austeritate financiară. Runa arată că se apropie zile de prosperitate, care pot consta fie în șansa unei cariere mai bine plătite, fie într-o investiție financiară care produce rezultatele scontate, fie din răsplată pentru munca prestată anterior.

CITEȘTE ȘI: Ministrul Culturii și Președintele Academiei Române deschid Cursurile de vară ale Universității Populare „Nicolae Iorga” Vălenii de Munte

Astăzi, runa Fehu ne arată că tot ce ne dorim acum se realizează cu ușurință, vom putea să prosperăm financiar, avem ocazia să ne urmăm visurile, dar și să îi ajutăm pe ceilalți, dacă au nevoie de noi. Runa Fehu prevestește un câștig material (sub orice formă), previzibil și dobândit prin munca noastră, stabilitate financiară. Mai poate semnifica avere pentru că apar noi posibilități financiare sau începem fie o carieră nouă și profitabilă, fie o afacere rentabilă.
Este urmată de runa opusă, Uruz, a energiei și a vitalității, a voinței pure, curajului și inițiativei. În esența sa, runa este un semnificator al puterii conducătoare, al virilității. Este runa Domnului, a mâinii sfinte a preoților șamani și are două fețe: o față bună și alta negativă. Reprezintă, pe de o parte, conștiința existenței morții ceea ce deosebește pe om de animale, pe de altă parte, în sens ezoteric, energia, pasiunea, instinctul, sexualitatea, fertilitate, dar și subconștientul, iraționalitatea, experiențele șamanice, mintea primordială asociată cu Odin zeitatea.
La popoarele nordice, Uruz este ideograma pentru energia de nestăvilit a bourului sălbatic Aurochs, care reprezenta, în mistica nordicilor, forța cosmică generatoare a Universului. Animalul era sacrificat când un băiat ajungea la maturitate, în ritualuri. Sălbaticul aurochs este opusul blândului Fehu. Energia acestei rune este puternică, brută, specific masculină, în sensul că este pură, este elementul focului primar.
Astăzi, runa Uruz ne arată că dispunem de o sănătate și o rezistență deosebite sau că, după o boală, urmează o însănătoșire rapidă. O altă conotație tradițională pe care o avea runa era și aceea de îmbogățire prin folosirea înțeleaptă a resurselor proprii, survenită în urma unei schimbări firești în viața noastră, care înlătură vechiul și face loc noului. În acest context, Uruz arată și ieșirea din sărăcie, ca urmare a voinței noastre de mai bine.
Uruz vine cu o forță neîmblânzită asociată cu libertatea. Semnificația spirituală este aceea a unei forțe creatoare care umple întreg universul, energia vitală fermitatea, evoluția. Runa indică și ridicarea condiției sociale, o schimbare majoră în bine, o forță protectoare, încă nemanifestată, dar care va modela viitorul în avantajul nostru. În ultima poziție, runa Uruz ne indică oportunitatea de a lua totul de la început cu rezultate mai bune. Suntem sănătoși, plini de vitalitate și avem toate mijloacele de a ne lupta pentru crezul nostru. Intențiile nobile sunt pe cale să se concretizeze.

Sfatul runei:
Runa Magica ne spune că este monetul să perseverăm în eforturile și activitățile noastre, deoarece va urma un câștig material substanțial, în pofida celor care ne împiedică sau ne distrag. Runa Magica ne asigură că putem ajunge la o îmbunătățire remarcabilă a condițiilor noastre de viață dacă acționăm energic și dăm dovadă de voință și hărnicie, mai ales în realizarea unor scopuri nobile.

CITEȘTE ȘI: Psihoterapeut Maria Diana Drăghici: Trei pași ca să îți schimbi cu succes profesia

Back To Top