Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 17 august
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne arată o zi plină de mistere, de lucruri pe care nu le înțelegem, secrete ies la iveală și ne îndreaptă spre o perioadă de evoluție lentă, dar care duce la răsplata eforturilor noastre.
• Perthro este runa misticului, a lucrurilor ascunse, ciudate, a misterelor, dar și a norocului chior ori a jocurilor de șansă.
• Runa Jera reprezintă răsplata, recolta, ciclicitatea, dezvoltarea lentă a evenimentelor în ritm propriu, care necesită răbdare pentru a se ajunge la succes.

Runa Perthro reprezintă lucrurile ascunse, oculte, precum și capacitățile paranormale, fiind asociată magiei și misterelor. În același context, runa poate indica o descoperire sau o revelație privitoare la un adevăr sau manifestarea capacităților paranormale native într-o situație de criză. Runa mai poate prezice un câștig neașteptat sau o surpriză.
Runa Perthro ne anunță, astăzi, senzația unei stagnări, amânarea dacă ne grăbim nejustificat, întârzieri în cazul unor situații pe care le dorim să se deruleze pe repede înainte. În același timp, Perthro ne învață să ne bucurăm de orice lucru inedit, să profităm de orice mic motiv de înseninare interioară. Runa ne îndeamnă, astăzi, să stăm și să observăm misterul din jurul nostru, să devenim conștienți de șansele și de oportunitățile noastre, dar și să ne distrăm și să ne simțim bine. Simbolul acestei rune este muzicianul.
Astăzi, Perthro ne încurajează să depășim blocajele cu răbdare, să ne adunăm resursele fizice, mentale și psihice pentru a ieși din imobilismul în care ne-am complăcut, perseverând cu orice mic pas în depășirea dificultăților care ne fac viața grea.

CITEȘTE ȘI: Sondaj: Peste 50% dintre români cred în existența Iadului

Runa ne avertizează și că ne paște pericolul să devenim dependenți de plăceri fizice, așa că este cazul să ne limităm excesele și să fim raționali. Potrivit legendei Ucenicului vrăjitor, există pericolul de a fi atrași de folosirea fără măsură a propriilor forțe și depășirea premeditată a graniței dintre bine și rău.
Însoțită de runa Jera, Perthro arată că, în viitorul apropiat, nu există o soluție convenabilă și predictibilă la problemele noastre, așa că avem nevoie de răbdare pentru că schimbările în bine vin la timpul lor.
Runa Jera vine cu schimbare, întoarcere de ciclu, productivitate, mișcare, dezvoltare inevitabilă. Jera semnifică recompensă karmică, conformă proverbului românesc „după faptă și răsplată”. Din acest motiv, ea mai este denumită și „runa justiției”, indicând, în numeroase cazuri, ieșirea dintr-o dilemă cu ajutorul unui sprijin legal.
Recompensa indicată de Jera se manifestă în realitate potrivit dictonului „toate lucrurile bune la timpul lor”, iar răsplata vine după eforturi ori după fapte bune. În mitologia nordică, runa reprezenta o punte între lumi, periculoasă pentru cei neinițiați, respectiv un fel de „cutia Pandorei”. Runa era utilizată, de asemenea, în theurgie (magie albă care are puterea de a stăpâni și dirija elementele naturii), pentru alungarea grindinei de către magii comunităților.
Jera ne arată, astăzi, remodelare interioară, evoluție lentă dar sigură, ciclicitate, recompensele vor veni cu siguranță, însă numai cu răbdare și corectitudine. Întreruperile sau constrângerile sunt de natură a lăsa situațiile să evolueze în ritmul lor, Jera ne spune că este necesar să ne domolim impetuozitatea. Viteza nu este benefică de această dată, deoarece viitorul este, pentru perioada următoare, în mâinile altcuiva care rămâne indiferent la nerăbdarea noastră.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne avertizează, astăzi, să nu aruncăm cu bani și să evităm așteptări prea mari de la cei din jurul nostru. Nu este un moment bun să ne agităm, ci să fim consecvenți în eforturile noastre, pentru a profita de oportunități surprinzătoare și pentru a culege roadele muncii noastre. Runa Magica ne arată că soluția problemelor este îmbinarea precauției, a rațiunii și răbdării.

CITEȘTE ȘI: Johnny Depp va realiza cu Al Pacino, un film despre Modigliani

Back To Top