Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

johnny depp
Categorie: Timp liber

 

• Johnny Depp va regiza un film despre pictorul italian Amedeo Modigliani, produs împreună cu celebrul actor Al Pacino.
• Este puțin probabil ca vreunul dintre cei doi artiști să joace rolul pictorului, dar proiectul a atras deja atenția publicului.

Filmul pe care îl pregătește Johnny Depp este unul biografic și se concentrează pe doar 48 de ore din viața pictorului Italian Amedeo Modigliani, geniu al nudurilor și al portretelor, dar care a murit într-o sărăcie lucie în 1920, la doar 35 de ani.
Potrivit The Guardian, Johnny Depp va produce filmul împreună cu Al Pacino care a eșuat în a aborda viața lui Amedeo Modigliani, în regia lui Martin Scorsese, în anii 1980. În același timp, acesta este și primul proiect regizoral al lui Depp din ultimii 25 de ani.

CITEȘTE ȘI: Oile și caprele, soluția de a preveni incendiile în Barcelona

Deși nu au fost făcute publice detalii despre actorii care vor juca în noul lung metraj, este puțin probabil ca vreunul dintre cei doi actori să adopte rolul principal, pentru că personajul însuși era unul tânăr.
Johnny Depp a declarat, pentru Hollywood Reporter, că este „incredibil de onorat să aducă pe ecran saga vieții lui Modigliani… A fost o viață cu mari greutăți, dar eventual un triumf – o poveste umană universală cu care spectatorii se pot identifica”.
Sursa: The Guardian

CITEȘTE ȘI: România: Jumătate din cifra de afaceri, realizată de 2.000 de firme mari

Back To Top