Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 18 august
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne arată o zi plină de creativitate, avem inspirația și entuziasmul de a ne orienta către artă sau alte realizări care au la bază simul estetic și reușim să surprindem cu abilitățile noastre interioare.
• Ingwaz este runa pământului, care ne vorbește, astăzi, despre capacitatea de a crea, de a ne dezvolta și a crește, ne manifestăm potențialul interior mai mult decât altădată.
• Runa Hagalaz, deși a distrugerii, ne ajută să scăpăm de vicii, de toxine fizice și psihice, este elementul care ne aduce schimbarea bruscă și neprevăzută, dar care ne obligă și ne propulsează către evoluția de care suntem în stare.

Runa Ingwaz are înțelesul de muncă, productivitate, stabilitate, echilibru, legătură cu glia. Ingwaz ne anunță sfârșitul unui segment și începerea altuia, inedit. A venit clipa când putem să ne ducem la capăt proiectele începute mai demult. Nu va fi ușor, dar cu răbdare, toate ideile ni se materializează. Avem puterea de a lucra cu lumea noastră interioară, ne proiectăm viitorul așa cum ne dorim, depășim conflictele și certurile și ne înarmăm cu precauție. Runa Ingwaz semnifică o finalizare cu succes a unui proiect aflat în realizare sau apropierea unui eveniment „piatră de hotar” în viața noastră: un parteneriat, căsătorie, nașterea unui copil, o nouă locuință sau un nou loc de muncă, o nouă afacere.
Ingwaz ne ajută în recăpătarea echilibrului prin creație, fertilitate, crește sănătatea generală, ne reconectează corpul, mintea și spiritul la realitate.
Astăzi, ea este urmată de Hagalaz, alături de care ne indică un potențial de creativitate concretizat într-o operă artistică, inspirată de iubire.
Hagalaz ne anunță o schimbare drastică, o posibilă pierdere, o încercare destul de dificilă care, însă, este de natură să ne arate adevăratul nostru potențial pentru evoluție. Deși interpretările date lui Hagalaz includ întotdeauna ideea de constrângere, limitare sau întârziere în cel mai bun caz, runa implică întotdeauna probleme care produc evoluție și pe care avem puterea de a le depăși.

CITEȘTE ȘI: Pui de leu, crescut în curte. Amenzi de 25.000 de lei

Astăzi, Runa Hagalaz ne arată că viitorul nostru este condiționat de o autoritate neutră, care ne cere eforturi susținute și oficiale. În tradiția spirituală scandinavă, runa semnifica obstacolul inițiatic care trebuia depășit de eroul popular pentru a deveni inițiat în secretele magiei.
Hagalaz ne obligă la schimbări, dar ne dă și putere de refacere psihică și fizică. Runa arată, în același timp, profunzimile noastre pe care le putem explora tocmai în vederea concretizării actelor creatoare ce corespund potențialului nostru. Hagalaz ne indică o manifestare de creativitate intelectuală și artistică, o relație afectivă trainică, depășirea cu succes a obstacolelor. Aceasta este runa schimbării, care ne ajută să scăpăm de proaste obiceiuri și influențe negative. Runa Hagalaz ne ajută să stăpânim conflictele și să împăcăm situațiile tensionate din jurul nostru.
În ultima poziție, runa Hagalaz ne asigură că, deși evenimentele par adverse, este un prilej favorabil pentru deschiderea spre noi orientări și experiențe spirituale!

Sfatul runelor:
Runa Magica ne pune în gardă asupra împotriva unei tendințe de încăpățânare, de grabă și de nerăbdare, a tendinței de a sări peste etape sau detalii, dar astăzi, forțarea demersului firesc al evoluției lucrurilor duce la eșec. Runa Magica ne mai arată riscul de blestem al misticului: o persoană care se închide în lumea ei interioară ajunge să se izoleze de realitate și să se simtă singură și tristă. Astăzi, situațiile arată schimbări, așa că este momentul să fim flexibili și toleranți cu cei din jur și cu opiniile lor. În dragoste, ne așteaptă momente fericite.

CITEȘTE ȘI: SmartyKids: Șapte copii din Ploiești participă la Campionatul Internațional de Aritmetică Mentală din Cairo

Back To Top