Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 19 august
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne arată o zi cu provocări, în care este necesar să avem curajul să ne schimbăm mentalitățile, să trecem dincolo de moștenirile toxice pe care le-am cărat după noi și să acționăm cu prudență.
• Tyr este runa forței și a curajului, este calea războinicilor și justiția, care ne arată astăzi că sacrificiul personal ne va duce către succes.
• Runa Othala este cea care ne ține cu picioarele pe pământ, ne face realiști și ne hrănește abilitatea de a fi aici și acum.

 

Runa Tyr semnifică abilitățile războinicului: capacitatea de a face față obligațiilor, disciplină, responsabilitate, autosacrificiu, conflict, forță. Ea reprezintă toate calitățile asociate cu divinitatea: eroism, lupta și fermitatea necesare pentru a cuceri, sacrificiul personal pentru o cauză dreaptă, dar și un adânc mister. Ea simbolizează dezvăluirea celor mai ascunse secrete din viața noastră sau a cuiva apropiat.
Este momentul detașării de greutăți și al eliberării spiritului. Runa Tyr ne arată că a venit momentul să ne folosim simțul practic atunci când facem planuri de viitor, să luptăm pentru dreptate și să fim prudenți în ceea ce privește inițiativele noastre.
Tyr ne arată și că există riscul de a ne pierde în mărunțișuri și îngrijorări, așa că este nevoie să ne detașăm pentru a vedea lucrurile cu adevărat importante, altfel iluziile ne vor abate de pe drumul care ne este predestinat. Astăzi, runa Tyr ne avertizează asupra unor gânduri sterile, probleme emoționale sau pasiuni iluzorii. Este nevoie să evităm analizele și amănuntele fără sfârșit. De asemena, suntem atenționați că suntem pe punctul de a claca în fața dificultăților, pentru că nu suntem dispuși să depunem niciun efort personal și așteptăm ca lucrurile bune să ne vină „ca pe tavă”.
Să nu uităm că Tyr reprezintă succes în orice inițiativă, dar mai ales în scopurile nobile, desfășurate la vedere cu mijloace oneste și însoțite de multă pasiune. Greutățile vor fi învinse prin puterea voinței și unitatea gândirii, iar reușita va fi de durată și permanentă. Runa Tyr ne ajută la activarea voinței, la succes și la vindecare.

CITEȘTE ȘI: 700 000 de litri de sucuri Tymbark retrase la Vălenii de Munte. Fabrica a fost amendată cu 30 000 de lei

Este urmată de Othala, runa moștenirilor, a strămoșilor, a simțului de apartenență. Simbol al necesității continuării efortului pentru stabilizarea și fructificarea patrimoniului, a bunurilor spirituale și materiale acumulate în timp, runa Othala este și semnul stabilității și liniștei în gospodărie. Simbolul acestei rune este un conducător de grup înconjurat de oameni care îl ascultă.
Deși aduce echilibru, realism, capacitatea de a fi aici și acum, prezență de spirit și indică o perioadă de prosperitate, astăzi Othala ne spune că a venit momentul să ne eliberăm de prejudecăți, mentalități eronate preluate fără discernământ, sau că aspectele eronate ale trecutului sunt cauzele situației cu care ne confruntăm acum. Sentimentele sau situațiile frustrante vor, de fapt, să ne atenționeze că a sosit momentul „tăierii cordonului ombilical” fie cu stilul de viață, fie cu mentalitățile moștenite care au devenit învechite sau ne țin pe loc.
Runa Othala ne îndeamnă astăzi să ne rupem de ceea ce ne blochează și ne face să trăim în trecut, să apelăm la originalitatea noastră pe care să o folosim alături de un sistem sănătos de valori, să avem spiritul liber.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne pune în gardă asupra unei tendințe de entuziasm excesiv. Nerăbdarea este un prost sfătuitor și nu este cazul să sărim peste etape. De asemenea, să ne ferim să ne afundăm în griji și analize fără sfârșit. În schimb, este momentul să ne detașăm și să ne reevaluăm scopurile cu realism, seriozitate și perseverență în efortul personal. Runa Magica ne arată și nevoia de a ne elibera de sursa temerilor noastre din trecut. Angoasele și tensiunile pot degenera în conflicte, așa că este necesar să fim diplomați și echilibrați.

CITEȘTE ȘI: Atenție șoferi. Acțiune rutieră BLITZ pe DN 1, în Prahova. Unde sunt echipajele

Back To Top