Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 23 august
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne arată o zi în care agitația nu este indicată, energia feminină predomină și este bine să evităm orice agresivitate, orice tendință de a acționa în exterior este împiedicată de întârzieri, este util să ne concentrăm pe interiorul nostru și să ne observăm potențialul.
• Berkana este runa principiului matern, care ne aduce, astăzi, senzualitatea feminină, misterele, conturarea unor idei provenite din profunzimile noastre.
• Runa Isa ne avertizează să nu luăm atitudine, să ne ferim de viteză și să așteptăm ca lucrurile din jurul nostru să desfășoare natural, fără intervenția noastră.

Simbol al conceperii și prosperității, runa Berkana exprimă potențialul atingerii unui rezultat concret, mai ales în viața familială sau sentimentală, dar în mod lent și constant, fără intervenții bruște. Berkana ne îndeamnă la blândețe, tandrețe și toleranță mai ales când se urmărește demararea unui proiect nou (copil, proiect, afacere, idei, creație, o nouă prietenie, o nouă dragoste, o căsătorie etc.) sau o finalizare fericită privind o anumită problemă. Ideea concepută pentru cazul respectiv va fi implementată în direcție corectă și benefică.
Runa simbolizează femeia, fertilitatea și frumusețea, feminitatea în toate ipostazele ei: fecioara, fiica, mama, sora, bunica. De asemenea, este o rună aducătoare de prosperitate.

CITEȘTE ȘI: TEATRUL: Ploieștenii și-au amintit de Toma Caragiu

Astăzi, runa Berkana ne arată că situațiile din jurul nostru stagnează, deși întârzierile sunt numai tenporare, planurile noastre se află la stadiul de crisalidă și avem nevoie de răbdare și înțelegere pentru a ajunge la rezultate vizibile. Runa Berkana ne spune și că vom da dovadă de claritate și individualitate, dar trebuie să fim atenți la persoanele care vor să ne înșele.
Este urmată de runa Isa, care ne avertizează clar: Stai! Isa confirmă întârzierile și înghețarea acțiunilor, arătându-ne că este necesar să fim blânzi cu noi și cu ceilalți, să avem răbdare și să ne concentrăm asupra potențialului nostru interior, să reflectăm și să medităm.
Runa Isa semnifică blocarea planurilor sau acțiunilor noastre pentru o perioadă. Ea ne avertizează să ne ajustăm atitudinea față de ceilalți și să evităm orice conflict. Deși simțim că stagnăm, că nu reușim lucrurile pe care ni le-am propus, situațiile dificile pot fi depășite doar dacă ne rezervăm ziua pentru a ne aduna forțele, pentru a ne corecta mentalitatea sau pentru a renunța la anumite obiceiuri proaste. Runa Isa ne mai avertizează să nu ne lăsăm manipulați pentru că suntem foarte ușor influențabili și nu prea vedem problemele cu adevărat importante.
Puterea sa ca talisman conduce la manifestarea și dezvoltarea unor talente native, iar alături de Berkana, runa Isa ne arată fie o căsătorie, fie nașterea unui copil în familie, fie o concretizare profitabilă a creativității intelectuale sau artistice. În ultima poziție, Isa ne spune că perioada de frustrări și de sacrificii s-a încheiat, așa că este momentul să stăm și să ne reevaluăm pe noi înșine și scopurile noastre.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne pune în gardă, astăzi, asupra anxietății. Nu încercăm să grăbim și să influențăm evenimentele din jurul nostru, nu cădem pradă disperării, pentru că există întotdeauna o soluție pentru cea mai bună rezolvare. Astăzi, învățăm că răbdarea este o forță care duce în mod sigur la succes. Runa Magica ne asigură că întârzierile care apar astăzi sunt benefice pentru refacerea forțelor noastre risipite anterior, dar și pentru a ne accesa abilitățile interioare de care, se pare, am uitat. De asemenea, suntem avertizați să evităm risipa și cheltuielile inutile.

CITEȘTE ȘI: Parada autovehiculelor de colecție completează Jazz on the Rooftop

Back To Top