Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 24 august
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne prevestește o zi cu multe eforturi, apar schimbări drastice, transformări și sacrificii care duc la succes și satisfacții sufletești.
• Hagalaz este runa crizelor, a distrugerii și a haosului, dar care ne arată, implicit, că prin transformări vom evolua.
• Runa Sowilo ne confirmă reușitele, clarificările și succesul zilei, ne arată că vom ieși la lumină din orice provocare și vom avea parte de recompense și vindecare sufletească.

Semnificația runei Hagalaz, pentru popoarele germanice, era aceea de „grindină”, ca o reprezentare concretă a forțelor elementare care scapă controlului uman și a căror manifestare este stihinică. De aceea, interpretările date lui Hagalaz includ întotdeauna ideea de constrângere, limitare sau de întârziere, în cel mai bun caz. În tradiția spirituală scandinavă, runa semnifica obstacolul inițiatic care trebuia depășit de eroul popular pentru a deveni inițiat în secretele magiei.
De multe ori, runa apare într-un tiraj pentru a indica faptul că viitorul este guvernat de forța destinului sau depinde întru totul de altcineva, o autoritate detașată care ne influențează oficial. În cazul în care Hagalaz însoțește rune cu semnificații predominant pozitive, aceasta trimite, în cel mai bun caz, la un succes obținut după eforturi susținute. Întârzierile sau blocajele zilei ne permit o perioadă de instrospecție și înțelegere a provocărilor din jur, în vederea accelerării evoluției spirituale. Iată deci că runa trebuie înțeleasă ca un prilej de transformare a vieții în direcția cea bună.

CITEȘTE ȘI: Accident grav pe DN1A, în Prahova. Un motociclist a intrat într-un TIR. Trafic întrerupt-FOTO

Runa Hagalaz aduce, astăzi, un efect transformator, putere de refacere fizică și psihică, creativitate intelectuală și artistică, relație afectivă trainică. Aceasta este runa schimbării, care ne ajută să scăpăm de proaste obiceiuri și influențe negative. Este ziua în care trebuie să deschidem ochii și să vedem realitatea care ne înconjoară, să ne îmbunătățim viața. Ne vor ghida sentimentele că putem gestiona conflictele și agitația din jur și vom avea satisfacția împăcării unor situații conflictuale. Astăzi, Hagalaz ne spune să ne păstrăm calitățile și să lucrăm asupra defectelor care ar putea să ne îndepărteze de oamenii apropiați. Dacă evenimentele par adverse, este un prilej favorabil pentru deschiderea spre noi orientări și experiențe spirituale. Ca talisman, Hagalaz ne ajută să scăpăm de influențe nedorite, să rupem învățăturile distructive (ticuri, vicii), să depășim ideile învechite și blocante pentru a face loc noului, deschizând un potențial creativ excepțional.

Este urmată de runa Sowilo, care ne confirmă succesul zilei. Echivalent al soarelui, runa ne indică glorie, energie pozitivă, creștere, putere, activitate, fertilitate, sănătate. Runa Sowilo este benefică, fiind considerată runa victoriei, ce reprezintă fulgerul energiei divine sau razele solare. Apariția ei într-un tiraj arată că, în acțiunile noastre, putem învinge ușor toate obstacolele, întrucât ne bucurăm de sprijinul ierarhiilor celeste. Sowilo exprimă victoria obținută prin acțiune, hotărâre și asigurată de o mare vitalitate. Există forța necesară pentru depășirea obstacolelor și dificultăților în realizarea ideilor și dorințelor. Avem entuziasm, generozitate, vindecare, mare putere de recuperare și vitalitate regăsită. De asemenea, ne putem aștepta la preluarea unei responsabilități importante sau la recunoașterea capacităților noastre.
Este momentul să recoltăm tot ceea ce am semănat, am devenit persoana care doream să ajungem și acum suntem răsplătiți cu noroc și vindecare sufletească. Atenție, însă, runa Sowilo ne avertizează astăzi, asupra nevoii de a ne reîncărca bateriile și de a nu ne lăsa înșelați de aparențe pentru că există posibilitatea ca cineva să ne mintă sau să ne înșele.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne confirmă, astăzi, că schimbările din viața noastră sunt spre binele nostru și ne aflăm pe drumul cel bun al eforturilor spre succes. Avem nevoie de perseverență și încredere în dragoste pentru a ca eforturile zilei să fie echilibrate. Runa Magica ne avertizează asupra unui potențial de excese și a dorinței de a reuși prea repede, graba nu este bună astăzi și este momentul să facem diferența dintre entuziasm și impulsivitate. Este momentul să ne exprimăm calitățile fără să urmărim ambiții nemăsurate, iar recompensele și satisfacțiile sufletești vor fi de durată.

CITEȘTE ȘI: Polițiști umiliți de un șofer băut în Parcul Municipal Vest din Ploiești. A refuzat testarea, a plecat și nu a oprit nici după ce au fost trase focuri de armă

Back To Top