Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Evenimentul s-a petrecut duminica trecută, în jurul orei 00.00. 
  • Bărbatul ar fi recunoscut că a băut, însă nu a vrut să fie testat și a plecat fără să mai stea la discuții cu polițiștii

Un bărbat în vârstă de 32 de ani din Mizil a scăpat doar cu o sancțiune contravențională și cu permisul suspendat, după un episod demn de cascadorii râsului, care s-a consumat duminică noapte în Parcul Municipal Vest din Ploiești. 

Aflat la volanul unui autoturism acesta a fost tras pe dreapta, a recunoscut polițiștilor că a consumat băuturi alcoolice, însă a refuzat să fie testat. Mai mult, acesta nu a vrut să mai discute cu polițiștii, s-a urcat în mașină și a plecat spre centrul orașului. 

Chiar dacă oamenii legii l-au somat să oprească cu focuri de armă, bărbatul nu s-a lăsat impresionat. În urma verificărilor, bărbatul a fost citat la domiciliu, iar după câteva ore s-a prezentat singur la secția de Poliție. 

De această dată a acceptat să fie testat, aparatul etilotest a indicând o alcoolemie de doar 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în cazul drogurilor rezultatul a fost negativ. 

Față de bărbat a fost luată măsura sancționării contravenționale conform O.U.G. nr. 195/2002, cu amendă de 1.885 de lei, privind circulația de drumurile publice, fiindu-i, totodată, reținut permisul de conducere, pentru 120 de zile

„Potrivit IPJ Prahova, la data de 21 august a.c., în jurul orei 00.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești- Biroul Rutier, în timp ce desfășurau activități pe linie rutieră în zona Parcului Municipal Vest, din municipiu, au oprit, pentru control, un autoturism care circula pe aleea de acces în parc.

Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat, în vârstă de 32 de ani, domiciliat în orașul Mizil. Bărbatului i s-a solicitat să fie testat cu aparatul etilotest, însă acesta nu fost de acord cu testarea.

În timp ce polițiștii discutau cu bărbatul, acesta s-a urcat la volanul autoturismului pe care îl conducea și a pornit către centrul municipiului Ploiești.

Având în vedere acest aspect, bărbatul a fost somat să se oprească, însă, întrucât și-a continuat deplasarea, unul dintre polițiști a executat un foc de armă în plan vertical, conducătorul auto neoprind nici de această dată.

Ulterior, au fost efectuate verificări la domiciliul său, fiind invitat la sediul unității de poliție, în vederea audierii.

În urma prezentării la sediul unității, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat, totodată, fiind testat și cu aparatul DrugTest, de această dată, rezultatul fiind negativ.

În cauză, față de bărbat a fost luată măsura sancționării contravenționale conform O.U.G. nr. 195/2002, cu amendă de 1.885 de lei, privind circulația de drumurile publice, fiindu-i, totodată, reținut permisul de conducere, pentru 120 de zile.

Măsurile dispuse în cauză sunt în concordanță cu prevederile legale și raportate la rezultatul verificărilor efectuate în mod operativ.”

Back To Top