Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 5 septembrie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne arată o zi plină de energie, pasiune, vitalitate, dar și descoperiri, drumuri, deplasări pentru realizarea scopurilor noastre.
• Uruz este runa care ne indică sănătate, voință, curaj, inițiative, recăpătarea sănătății, vigoare.
• Runa Raido ne explică deplasările zilei, vom fi nevoiți să ne mișcăm pentru scopurile noastre, avem parte de progres, suntem înclinați să cercetăm și să căutăm alegerile corecte.

Runa Uruz are două fețe: energia, pasiunea, vitalitatea, instinctul, sexualitatea, fertilitate, dar și subconștientul, iraționalitatea, experiențele șamanice, mintea primordială asociată cu Odin zeitatea. Uruz este runa vitalității, a voinței pure, curajului și inițiativei. În esența sa, runa este un semnificator al puterii conducătoare, al virilității. La popoarele nordice, Uruz este ideograma pentru energia de nestăvilit a bourului sălbatic, aurochs, care era sacrificat în ritualurile de inițiere la trecerea spre maturitate și care reprezenta, în mistica nordicilor, forța cosmică generatoare a Universului. Runa Uruz ne arată astăzi că avem sănătate și o rezistență deosebite sau că, după o boală, urmează o însănătoșire rapidă. O altă conotație tradițională pe care o avea runa era și aceea de îmbogățire prin folosirea înțeleaptă a resurselor proprii, survenită în urma unei schimbări firești în viața noastră, care înlătură vechiul și face loc noului. În acest context, Uruz arată și ieșirea din sărăcie, ca urmare a voinței noastre de mai bine.

CITEȘTE ȘI: SINAIA FOREVER 2022. Festivalul are loc între 9 și 11 septembrie. Programul complet

Astăzi, runa Uruz ne arată o energie neîmblânzită asociată cu libertatea, o forță creatoare, fermitate, evoluție și schimbări benefice în carieră, creșterea veniturilor prin utilizarea înțeleaptă a resurselor proprii și dozarea adecvată a eforturilor, însănătoșire rapidă, ridicarea condiției sociale. Alături de runa Raido, Uruz ne indică un moment oportun, o șansă favorabilă pentru evoluția noastră, vitalitate și materializarea intențiilor nobile.
Runa Raidho reprezintă simbolul călătoriei pentru popoarele nordice și avea drept corespondent material, carul care îl transporta pe zeul Thor. Runa indică o călătorie de plăcere, lipsită de probleme, o oportunitate a începerii negocierilor sau tratativelor, demararea oportună a unei afaceri de comerț. Raido ne deschide, astăzi, un drum inițiatic, începutul unei experiențe de viață, o schimbare în bine, o conjunctură favorabilă, proiecte profesionale noi, ieșirea dintr-o dilemă sau schimbarea punctului de vedere asupra unei probleme.
Este momentul optim de a începe orice discuții sau negocieri de afaceri, întrucât suntem foarte inspirați și putem concepe strategia optimă. Avem capacitatea de a ajunge la un echilibru psihic și financiar satisfăcătorși ne apropiem concret de țelul pe care ni l-am propus. Raido ne ușurează schimbările, ne arată drumul potrivit și ne ajută să facem cele mai potrivite alegeri pentru a urma calea cea dreaptă.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne arată, astăzi, că apar șanse mari pentru a ne îmbunătăți remarcabil condițiile de viață, este momentul să acționăm energic și să dăm dovadă de voință și hărnicie, mai ales în realizarea unor scopuri nobile. Runa Magica ne sfătuiește să fim pregătiți pentru a călători să fim receptivi la schimbări și să ne urmăm cu încredere calea spirituală abordată.

CITEȘTE ȘI: Încă o medalie de aur. David Popovici a câștigat proba de 100 m liber, la Campionatul Mondial de înot juniori de la Lima

Back To Top