Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber
  • Runa Magica ne îndeamnă, astăzi, la odihnă și relaxare, evităm să ne îngrijorăm inutil, să ne grăbim, să trecem la acțiune și să ne agităm cu decizii radicale.
  • Isa este runa înghețului, care ne arată că astăzi ar fi bine să evităm orice hotărâre, plan, acțiune, ele sunt blocate așa să ar fi bine să folosim timpul pentru propriile noastre nevoie sufletești.
  • Runa Gebo este darul care ne aduce bucurie, satisfacția interioară și reușita afectivă de care avem nevoie pentru a ne încărca bateriile.

Isa este runa inactivității, care ne arată, astăzi, blocaj feminin, stagnare, răbdare, potențial, reflecție, meditație, odihnă, retragere. Ea ne avertizează: Stai!. Blocajele sunt numai temporare și de natură să ne facă să acționăm la momentul potrivit, să ne verificăm atitudinea față de ceilalți și să renunțăm la mentalitățile sau obiceiurile proaste care ne sabotează relațiile sau planurile. Ea ne arată, astăzi, că iubirea ne este împărtășită, dar nu trebuie forțată.

Citește și:  REMEMBER. 25 de ani de la moartea Prințesei Diana

Runa Gebo simbolizează darul care aduce bucurie sufletească. Runa arată un parteneriat satisfăcător, astăzi suntem emotive și fiecare problemă are cauze afective, însă Gebo ne arată, astăzi, apropierea unui happy-end sau a unei perioade de pace sufletească. În vechile tradiții spirituale nordice, runa era un simbol al unui dar divin primit de aleșii zeilor, care putea consta și în înțelepciune sau chiar clarviziune. Suntem generoși și primim generozitate, dar este nevoie să ne supraveghem cheltuielile pentru a nu deveni risipitori.

Sfatul runelor:

Runa Magica ne avertizează că ne putem aștepta la greutăți și întârzieri, însă răbdarea ne va conduce la succesul afectiv scontat. Este o zi în care evităm evităm risipa, ne urmăm intuiția și îi punem pe cei dragi pe primul plan. Astăzi toate contactele sociale ne sunt folositoare, dar Runa Magica ne îndeamnă să ne păstrăm individualitatea și sinceritatea, pentru a primi autentic binecuvântările sufletești meritate.

Back To Top