Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

astrele
Categorie: Timp liber

 

• Astrele ne aduc, astăzi, o influență de calm, răbdare și stabilitate, suntem concentrați pe rezolvarea problemelor restante și reușim să fim suficient de flexibili pentru a-i trata cu bunăvoință pe cei din jur.
• Suntem orientați către interior, ne analizăm atitudinea față de cei dragi și ne stăpânim impulsurile, pentru o senzație de siguranță.
• Astrele ne arată că, astăzi, comunicarea și conectarea cu alte persoane ne sunt benefice, punem accent pe calitatea umană și urmărim un mare echilibru în viața noastră. Iată cum sunt aspectate astăzi toate zodiile.

Berbec – Zona relațiilor și a colaborărilor este susținută astăzi, astrele favorizează oportunitățile și proiectele care vin din exterior, nevoia de deschidere la propunerile din jur.
Taur – Eforturi profesionale cu mare succes, astrele aduc aprecierea celor din jur și chiar înaintarea într-o funcție superioară, emoții fluctuante, de evitat deciziile majore.
Gemeni – Călătoriile, testările, inițierile în alte profesii sunt susținute, putere mare de exprimare și curiozitate benefice în zona profesională și a parteneriatelor.
Rac – O zi cu multă sensibilitate, emoții mari, intuiție bună, astrele favorizează aflarea secretelor și a intențiilor celor din jur, de evitat manipularea persoanelor din anturaj.
Leu – Astrele aduc în atenție raportarea la ceilalți, de evitat comparațiile, egoismul și orgoliul, oportunități și noutăți în zona relațiilor.

CITEȘTE ȘI: RUNA MAGICA. Astăzi: EIHWAZ și INGWAZ – Eforturi cu stabilitate

Fecioară – Astrele atenționează asupra sănătății, de evitat excesele de orice fel și epuizarea prin eforturi prea mari, de evitat mai ales critica excesivă, nevoia de încredere mai mare în sine și în intuiție.
Balanță – Tendința către distracție și eliberare de griji, creativitate și nevoia de atmosferă veselă, astrele aduc o zi favorabilă bunei dispoziții și relațiilor plăcute.
Scorpion – Armonie în familie și în casă, relații echilibrate și deschidere către ideile celor din jur, o zi bună pentru parteneriate și încărcarea bateriilor.
Săgetător – Astrele ajută în zona examenelor și a cursurilor profesionale, negocierile sunt favorizate, la fel strategiile de viitor, posibile conștientizări ale unor oportunități rare cu avantaje materiale.
Capricorn – Astrele aspectează favorabil zona financiară și buna dispoziție, nevoia de atenție mai mare la comunicare astfel încât să nu existe riscul de anulare a șanselor zilei din cauza unor atitudini impulsive.
Vărsător – Exprimarea și comunicarea sunt susținute, astăzi, astrele aduc o vibrație creativitate și inspirație, abilitatea de a da încredere celor din jur, originalitate.
Pești – Astrele susțin activitățile intelectuale și sesizarea aspectelor ascunse ale situațiilor, alegeri inspirate, de evitat tendința de pesimism, atenție sporită către comunicare.

CITEȘTE ȘI: Ploieștiul va avea un nou viceprimar în locul Magdalenei Trofin

Back To Top