Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 7 septembrie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne indică o zi plină de eforturi pentru creșterea noastră intelectuală și spirituală, avem înclinația de a ne conecta cu natura din jur, iar rezultatul va fi o nouă conștientizare a realității, cu echilibru și stabilitate.
• Eihwaz este runa care ne arată inițerea în noi taine ale cunoașterii, ne anunță o schimbare pentru evoluția noastră, deschiderea cu succes a drumurilor pe care le urmăm.
• Runa Ingwaz este simbolul semințelor pe care le plantăm pentru un scop și potențialul nostru de creștere, progresia bazată pe intențiile noastre.

Runa Eihwaz reprezintă magia din viața noastră, care necesită o transformare, o schimbare de sens și o inițiere. Simbolul acestei rune este Copacul Vieții, Arborele Cosmic Ygdrasill, care își păstrează rădăcina în pământ și crengile în înaltul cerului, susținând întregul univers cu cele nouă lumi ale sale. Eihwaz prevestește o creștere spirituală și intelectuală, ajutându-ne să ne desprindem de rutină. Confirmarea că suntem pe drumul cel bun este dată de un sentiment de eliberare și flexibilitate. Runa Eihwaz indică o protecție divină pentru atingerea scopurilor noastre, dar și necesitatea înțeleasă, răbdarea, sinteza contrariilor, impulsul care determină o acțiune sau o dorință.
Runa Eihwaz ne avertizează, astăzi, că graba nejustificată în finalizarea unei acțiuni poate conduce la un eșec total. Ne străduim să ne plătim datoriile de onoare față de cei pe care i-am nedreptățit și să ne îndreptăm eforturile către corectarea consecințelor acțiunilor noastre. Runa Eihwaz ne susține comunicarea, transporatarea și ușurează o schimbare de viață.

CITEȘTE ȘI: VIDEO NEWS Celulă de criză la Guvern, după ce Blue Air a suspendat toate zborurile din România

Alăturată unor rune care indică o mutație în bine, cum este Ingwaz, această rună poate semnifica și rezolvarea unor probleme neglijate prea mult timp.
Ingwaz reprezintă creativitatea. Rună a pământului, Ingwaz ne ajută la muncă, productivitate, stabilitate, echilibru, legătură cu glia.
Simbol al pietrei de hotar, Ingwaz anunță sfârșitul unui segment și începerea altuia, finalizarea unui capitol existențial și pragul unui nou start, sfârșitul unei faze mai vechi din viață și apariția uneia inedited. Runa Ingwaz ne anunță, astăzi, că a venit clipa când putem să ne ducem la capăt proiectele începute mai demult. Nu va fi ușor, dar cu răbdare toate ideile ni se materializează. Este nevoie să lucrăm cu lumea noastră interioară, să ne proiectăm viitorul așa cum ni-l dorim. În același timp, nu este momentul să întreprindem noi acțiuni pentru că beneficiem de o conjunctură în care putem rezolva cu mare eficiență planurile deja începute. Vom vedea cum, astăzi, depășim cu succes conflictele și certurile. Runa Ingwaz semnifică o finalizare bună a unui proiect aflat în realizare sau apropierea unui eveniment „piatră de hotar” în viața noastră: un parteneriat, căsătorie, nașterea unui copil, o nouă locuință sau un nou loc de muncă, o nouă afacere, ș.a.m.d..
Există un singur aspect negative: o persoană care se închide în lumea ei interioară ajunge să se izoleze de realitate și să se simtă singură și tristă. Runa indică nerăbdare, tendința de a sări peste detalii sau etape, forțarea demersului firesc al evoluției lucrurilor, ceea ce ar duce la un eșec garantat.
Runa Ingwaz ne ajută la fertilitate, crește sănătatea generală, ne dă echilibru, ne reconectează corpul, mintea și spiritul la realitate.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne avertizează, astăzi: răbdare! Dacă întâmpinăm dificultăți, este nevoie să le tratăm cu prudență și să ne stăpânim impulsurile agresive, pentru că problemele zilei pot fi rezolvate cu realism și introspecție. Runa Magica ne pune în gardă asupra tendințelor de grabă și încăpățânare. Situațiile nu sunt „bătute în cuie”, așa că este nevoie să fim flexibili și înțelepți.

CITEȘTE ȘI: Actrița Valeria Seciu a plecat spre o scenă mai înaltă

Back To Top