Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 9 septembrie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne arată o zi plină de evenimente, în care energia masculină va fi completată frumos cu blândețea vibrației feminine a prosperității câștigate prin perseverență.
• Uruz este runa referitoare la pasiune, vitalitate, voință, curaj, inițativă, dar și subconștient, cu înțelegerea subtilităților.
• Runa Fehu, cu o evoluție blândă și lină, ne asigură, astăzi, toate semnele pentru bunăstare, armonizare și echilibrare.

Runa Uruz se referă la natura divină, dar și sălbăticia în oponență cu blândul Fehu. Uruz este considerată runa Domnului, a mâinii sfinte a preoților șamani și are două fețe. Pe de o parte, reprezintă conștiința existenței morții ceea ce deosebește pe om de animale, pe de altă parte, ea este energia, pasiunea, vitalitatea, instinctul, sexualitatea, fertilitatea.
Uruz este runa vitalității, a voinței pure, curajului și inițiativei. În esența sa, runa este un semnificator al puterii conducătoare, al virilității. La popoarele nordice, Uruz este ideograma pentru energia de nestăvilit a bourului sălbatic, Aurochs, care era sacrificat în ritualuri când un băiat ajungea la maturitate. Energia acestei rune este puternică, brută, specific masculină, ea reprezintă elementul Focului primar.
Astăzi, Uruz ne arată că avem o sănătate și o rezistență deosebite sau că, după o boală, urmează o însănătoșire rapidă. O altă conotație tradițională pe care o avea runa era și aceea de îmbogățire prin folosirea înțeleaptă a resurselor proprii. Runa Uruz ne indică fermitate, libertate, evoluție și schimbări benefice în carieră, creșterea veniturilor, însănătoșire rapidă, ridicarea condiției sociale. Ea ne arată o schimbare majoră în bine, o forță protectoare, putere de materializare a intențiilor.

CITEȘTE ȘI: ORTODOX: Astăzi îi onorăm pe Sfinții Ioachim și Ana

Este urmată de runa Fehu care reprezintă blândețea, dar și prosperitatea, banii, bunăstarea, armonizarea cu nevoile fizice și financiare, scopurile, promovarea, autocontrolul, echilibrarea. Fehu ne reamintește că noi trebuie să ne asigurăm fizic și psihic împotriva provocărilor zilnice. Ne aduce la realitatea zilnică și nu ne lasă să suferim după lucrurile imposibil de obținut.
Fehu este runa câștigului material, dar, în plan superior, reprezintă și calitățile noastre morale. Semnificația cea mai des întâlnită pentru Fehu este aceea a prosperității dobândite prin hărnicie și răbdare, datorită eforturilor susținute. În cazul în care runa apare în ultima poziție a unui tiraj, sunt întărite caracteristicile acestei semnificații. Fehu arată că se apropie zile de prosperitate. Ea ne arată că tot ce ne dorim acum se realizează cu ușurință, este momentul să ne urmăm visurile, dar să nu uităm să-i ajutăm și pe ceilalți. Apar noi posibilități financiare sau începem fie o carieră nouă și profitabilă, fie o afacere rentabilă.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne asigură, astăzi, că putem ajunge la o îmbunătățire remarcabilă a condițiilor noastre de viață, dacă acționăm energic și dăm dovadă de voință și hărnicie, mai ales în realizarea unor scopuri nobile. Runa Magica ne sfătuiește să perseverăm în eforturile și activitățile noastre, deoarece va urma un câștig material substanțial.

NU RATA ASTĂZI: In Memoriam: Regina Elisabeta a II-a. Lector dr. Marina - Cristiana Rotaru, la Actualitatea LIVE, de la ora 17.00

Back To Top