Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

astrele
Categorie: Timp liber

 

• Astrele ne activează, astăzi, conștientizarea mai profundă a scopurilor noastre, vedem clar ce anume dorim de la viața noastră, dar și abilitățile personale pe care putem să le folosim pentru a ne îndeplini scopul în viață.
• Energia zilei ne aduce clarificări în ceea ce privește destinul nostru și eliberările interioare de obstacole pe care singuri ni le-am creat, suntem atenți la detalii și înțelegem multe situații.
• Astrele aduc o vibrație de prosperitate fie la nivel material, fie spiritual, iar câștigurile se materializează în moduri nesperate, lucrul în echipă ne aduce avantaje și satisfacții pe măsură. Iată cum sunt aspectate zodiile.

Berbec – Solicitări și responsabilități, astrele atrag atenția asupra nevoii de dozare a eforturilor, atenție mare la sănătate, detașare de agitația socială inutilă, de evitat investigațiile medicale pentru că există risc de erori.
Taur – Astrele recomandă o atenție mai mare sfaturilor din jur, nevoia de lucru în echipă, informații interesante, de evitat implicarea emoțională în problemele altora și în zona profesională.
Gemeni – Dialoguri cu autoritățile, susținere din partea partenerilor, responsabilități noi, atenție mărită la detaliile din contracte și la imaginea proprie în ochii celorlalți.
Rac – Vești de la mare distanță sau planificări ale unor călătorii, o zi bună pentru studiu și documentare, intuiție bună, încredere mai mare în forțele proprii.

CITEȘTE ȘI: RUNA MAGICA. Astăzi: URUZ și FEHU – Energie și prosperitate

Leu – Rezolvări financiare și achitare de datorii, astrele favorizează reorganizarea bugetului, susținere din partea unor persoane cu autoritate, posibilitatea de câștiguri suplimentare.
Fecioară – Agitație în zona colaborărilor, astrele arată posibile tensiuni în sfera partenerială, posibile diferențe de opinie cu anturajul, de evitat contrazicerile, amânarea deciziilor importante pentru altă zi.
Balanță – Solicitări profesionale multiple, astrele indică posibilă agitație în zona colaborărilor, atenție mărită la sugestiile din jur, nevoia de atenție mărită la epuizare, grijă mai mare la sănătate.
Scorpion – Astrele vin cu armonie în sfera familiei, de evitat discuțiile în contradictoriu și reproșurile, tendința de interiorizare, creativitate mare, intuiție bună, vești de la mare distanță.
Săgetător – Rezolvări în gospodărie, astăzi, astrele favorizează moștenirile, preluările de câștiguri, favorurile, atenție mare la detalii, susținere din partea familiei.
Capricorn – Astrele susțin activitățile intelectuale, învățarea, organizarea, studiul, atenție mare la detaliile din documente și la semnături, risc de distragere a atenției.
Vărsător – Agitație în sfera profesională și financiară, astrele susțin reorganizarea bugetului, atenție sporită la cheltuieli, de evitat orice speculație financiară și planificările pe termen lung.
Pești – Astrele aduc o vibrație de introspecție și de grijă sporită față de nevoile personale, o zi bună pentru detoxifiere și vindecare, tentația de cheltuieli impulsive, atenție mărită la emoții și la sfaturile din jur.

CITEȘTE ȘI: Operațiunea London Bridge: Protocolul următoarelor zile, pentru funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

Back To Top