Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 17 septembrie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne arată o zi în care agitația ne va consuma inutil, suntem avertizați să nu întreprindem acțiuni noi și să nu ne risipim resursele interioare și financiare inutil.
• Isa este runa înghețului, care ne spune să nu luăm inițiative, să așteptăm momente favorabile pentru a acționa, să ne concentrăm pe rezolvările problemelor mai vechi cu răbdare și diplomație.
• Runa Fehu, a bogăției, ne atrage atenția asupra riscului de a ne cheltui resursele nesăbuit, ne limităm cumpărăturile și nu cădem pradă impulsurilor de a acumula bunuri scumpe sau a lua decizii majore.

Runa Isa semnifică blocarea planurilor sau acțiunilor noastre, fiind asociată cu „înghețul”. În acest caz, suntem avertizați să ne amânăm activitățile pentru vremuri mai bune. Deși blocajele sau întârzierile indicate de Isa sunt numai trecătoare, astăzi această rună ne spune: Stai!
Deși simțim că stagnăm, există riscul să fie nevoie de renunțarea la unele mentalități învechite. Astăzi suntem ușor influențabili, așa că evităm deciziile pentru că nu vedem problemele cu adevărat importante. Evenimente importante cu schimbări pot apărea, dar ne putem bucura de ele doar folosindu-ne talentele native.
Este urmată de runa Fehu, a prosperității materiale. Ne așteaptă o zi cu prosperitate, armonizare cu nevoile fizice și financiare, autocontrol și echilibrare. Runa Fehu ne reamintește că noi trebuie să ne asigurăm fizic și psihic împotriva provocărilor zilnice. Fehu ne aduce la realitate și nu ne lasă să suferim după lucrurile imposibil de obținut.

CITEȘTE ȘI: Aterizare de urgență pe aeroportul Otopeni. Un pasager a făcut infarct

Runa Fehu este o rună a câștigului material, dar, în plan superior, reprezintă și calitățile noastre morale. În ultima poziție, Fehu ne spune că vom evolua dacă vom fi onești cu noi înșine și cu ceilalți și vom depune eforturi prin muncă cinstită. Runa ne avertizează, astăzi, că bunăstarea poate lua o extremă periculoasă, și anume lăcomia. Este o zi în care trebuie să ne controlăm dorințele și banii cu înțelepciune. Ne așteaptă pierderi de bani dacă persistăm în acțiuni neclare și situații confuze.

Sfatul runelor:

Runa Magica ne anunță că ne putem aștepta la greutăți și întârzieri, dar răbdarea ne va conduce la succesul material scontat. Este necesar să evităm risipa și cheltuielile inutile. Runa Magica ne asigură asupra unor vremuri mai bune, însă acestea vin cu eforturi susținute.

CITEȘTE ȘI: Cod galben de vânt puternic în tot județul Prahova

Back To Top