Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

chei auto
Categorie: Timp liber

Accidentele auto sunt de mai multe feluri, cu niveluri de gravitate diferite si grade de afectare a victimelor variate. Nu toate sunt fizice, constand intr-un impact soldat cu vatamari corporale. Chiar mai multe decat cele supuse atentiei publice sunt accidentele inofensive, sa spunem, care trec neremarcate, deoarece sunt fara efecte de natura sa puna in pericol sanatatea celor implicati. In schimb, echilibrul emotional li se duce de rapa, prin rabufniri de frustrare absolut justificate, prin faptul ca puteau fi evitate.

Accidentele fara urmari distructive, in afara de cresterea tensiunii si intensificarea criticii la adresa propriei neglijente, sunt:

*pierderea telecomenzii / cheii de la masina, prin ratacire sau furt;

*deteriorarea cheii auto, din cauza unui soc mecanic, termic sau expunerii la o sursa de umezeala.

Cum se intampla, cine e de vina, nu mai conteaza nici pentru proprietar, nici pentru masina, cert este ca reparatia cheii auto si realizarea de copii ale cheilor de masina sunt printre cele mai frecvente motive pentru care soferii cauta un atelier de lacatuserie, fie ca sunt patiti, fie ca doresc sa evite un asemenea accident predictibil.

Cheia auto o fi defecta, dar nici grija ta fata de ea nu e perfecta

Atunci cand iti multiplici cheia auto, iti multiplici, practic, si sansele de a nu ramane pieton, insa numai daca apelezi la serviciile unui centru cu experienta in copierea cheilor auto din Ploiesti, Pitesti, Bucuresti sau oriunde ai ales sa traiesti ori sa calatoresti, fiindca nu poti sa stii cand si unde o sa ramai de partea gresita a portierei. Procedura in sine nu este nici din cale afara de complicata, nici cu o durata care sa duca la un asemenea stadiu de frustrare incat sa-ti vina mai degraba sa schimbi masina decat sa astepti dupa o cheie noua. Trebuie, insa, urmati cativa pasi clari, de care depinde utilizarea nu doar fara probleme, ci si timp indelungat a unei chei auto, o manopera facuta la repezeala putand pacali proprietarul pe termen scurt, dar afectand integritatea sistemului de acces pe termen lung.

PChei OK este atelierul de lacatuserie numarul 1 din Ploiesti, datorita experientei de peste 40 de ani in realizarea de duplicate de orice fel si investitiei in aparatura de ultima generatie si in educatia celor care o manuiesc. A tine pasul cu noutatile in domeniu este esential in aceasta activitate, mai ales in ceea ce priveste sistemele de acces ale autovehiculelor, avand in vedere faptul ca industria a facut pasi gigantici in cateva decenii. In ciuda acestui fapt, duplicarea unei chei de Passat B ori copierea cheilor de Ford Focus 2, Opel Astra G, Skoda 2 sau Volkswagen de orice fel trebuie executate cu acelasi profesionalism, fiindca nu ne triem clientii dupa modelul masinii pe care o detin. Avem pe stoc majoritatea sabloanelor existente pe piata si abordam fiecare comanda cu aceeasi seriozitate care ne-a mentinut pe piata zeci de ani, si nu doar asa, plutind la suprafata in bataia vantului, ci lideri in domeniul nostru.

chei de masina

Riscul ascuns in cazul unei reparatii a cheii auto

Ca si in cazul copierii necorespunzatoare, reparatia unei chei auto cu telecomanda sau a uneia simple implica marele risc al nepriceperii celui care presteaza serviciul, cu posibile efecte inclusiv asupra integritatii sistemului de acces al masinii, care poate ramane vulnerabil in fata persoanelor neautorizate. Autovehiculele moderne controleaza mecanismele de deschidere si pornire cu ajutorul unui cod unic, transmis prin frecventa radio de cipul din telecomanda, identificarea acestuia, respectiv imitarea la perfectie in cadrul operatiunilor de copiere/reparatie fiind esentiala. Programarea incorecta este un risc real, insa neglijabil in cazul executarii manoperei de catre cineva caruia i-au trecut prin mana mii si mii de chei de tot felul.

copiere telecomanda autoAvand in vedere faptul ca noi, la Chei OK, lucram la calitate, nu la cantitate, fie ca ti-ai pierdut cheia auto cu cip sau telecomanda, ca dintr-odata inchiderea centralizata nu raspunde la comenzi, ca ai ramas fara baterie la telecomanda, s-a indoit/rupt lamela cheii ori s-a deteriorat accidental carcasa, cere-ne sfatul si vei afla cum am rezistat si excelat in domeniul copierii si reparatiilor de chei auto atat de mult timp.

Mizam pe experienta, disponibilitate si integritate, asumandu-ne „riscul” ca o cheie sau o telecomanda sa tina o viata sau, cel putin, o viata de masina. Insa si daca o copiere sau o reparatie a cheii auto de calitate, adica pe vesnicie, inseamna ca nu o sa mai vedem acel client niciodata, nemaiavand nicio justificare intemeiata de a ne cauta, tot ramanem cu multumirea lucrului bine facut si cu siguranta unei recomandari calduroase.

Citește articolul în format pdf.

 

Back To Top